بازدید رییس جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد از مرکز اتیسم یاسوج

۰۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۳ کد : ۷۵۸۵۲ عمومی
رییس جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته ناشنوایان از مرکز اتیسم یاسوج بازدید کرد.
بازدید رییس جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد از مرکز اتیسم یاسوج

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد، رئیس جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد از مرکز بیماران اتیسم بازدید کرد .

در این بازدید رئیس جهاددانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان الگویی عملی برای جامعه مطرح است واین نهاد در زمینه فعالیت های فرهنگی ،آموزشی ،پژوهشی و تحقیقاتی نقش آفرینی می کند .

در این بازدید یک تیم آموزشی از فوریتهای پزشکی از جهاددانشگاهی برای آموزش مادران دارای فرزند اتیسم و پرسنل شاغل در این مرکز کارگاه آموزشی برگزار کردند .

در ادامه این بازدید دکتر سروش فر رئیس جهاد دانشگاهی به مدیران این مجموعه قول مساعد همکاری و بازدید مداوم، برگزاری کارگاههای مختلف آموزشی و سایر خدمات داد .