نتایج جدیدترین نظرسنجی ایسپا جهاددانشگاهی/استفاده ۸۲.۲ درصدی ایرانیان از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی

۰۷ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۲ کد : ۷۵۸۴۹ فرهنگی تاپ خبر
نتایج جدیدترین نظرسنجی ملی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در خصوص میزان استفاده ایرانیان بالای ۱۸ سال ساکن در مناطق روستایی و شهری کشور از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاددانشگاهی، این نظرسنجی در روزهای 20 تا 24 شهریورماه 1403 به شیوه مصاحبه حضوری انجام و در این نظرسنجی با 3990 نفر از هموطنان مصاحبه شده است.

بر اساس این گزارش 82.2 درصد ایرانیان دست‌کم از یکی از پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.