کسب رتبه برتر کشوری توسط رییس جهاددانشگاهی قم در همایش ملی وقف

۰۴ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۳ کد : ۷۵۷۵۲ عمومی
در همایش ملی وقف از دکتر حامد حیاتی رییس جهاددانشگاهی استان قم بعنوان پژوهشگر علمی و برتر کشور توسط حجت الاسلام دکتر خاموشی نماینده رهبر معظم انقلاب و رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تقدیر شد.
کسب رتبه برتر کشوری توسط رییس جهاددانشگاهی قم در همایش ملی وقف

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، همایش ملی وقف با هدف معرفی برگزیدگان و فعالان عرصه وقف و امور خیریه امروز سه شنبه 3 مهر ماه در به همت سازمان اوقاف و امور خیریه در محل هتل ارم تهران برگزار شد.
در این همایش که با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت الاسلام والمسلمین عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان و جمعی از علما و اصحاب وقف برگزار شد، از دکتر حامد حیاتی رییس جهاددانشگاهی استان قم بعنوان پژوهشگر علمی و برتر کشور توسط حجت الاسلام دکتر خاموشی نماینده رهبر معظم انقلاب و رییس سازمان اوقاف کشور تجلیل شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان قم