به همت جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

برنامه روایتگری دفاع مقدس و مراسم عطرافشانی قبور مطهر شهدا برگزار شد

۰۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۵ کد : ۷۵۷۳۶ فرهنگی
به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان مراسم روایتگری دفاع مقدس در مسجد دانشگاه صنعتی اصفهان و مراسم عطرافشانی قبور مطهر شهدای آرام گرفته در این دانشگاه را برگزار کرد.
برنامه روایتگری دفاع مقدس و مراسم عطرافشانی قبور مطهر شهدا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان مراسم روایتگری دفاع مقدس در مسجد دانشگاه صنعتی اصفهان و مراسم عطرافشانی قبور مطهر شهدای آرام گرفته در این دانشگاه را برگزار کرد.

در این برنامه سردار حاج علی اصغر حبیبی با بیان خاطرات تلخ و شیرین دوران جنگ تحمیلی گوشه ای از صحنه های فداکارانه رزمندگان اسلام را در ذهن کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان تصویرسازی و آنها را به ادامه راه خالصانه شهیدان دعوت کرد.

در پایان این برنامه ضمن قرائت زیارت نامه، قبور مطهر سه شهید آرام گرفته در جوار مسجد دانشگاه صنعتی اصفهان عطرافشانی و گلباران شد.