برای اولین بار در استان؛
جهاددانشگاهی استان اردبیل، متقاضیان راه اندازی مشاغل خرد را به دریافت تسهیلات اشتغالزایی معرفی می کند
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، دکتر حسام رسولی رییس جهاددانشگاهی استان اردبیل تصریح کرد: با موافقت معاونت سیاستگذاری وزارت اقتصاد و دارایی، معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی امسال برای اولین بار برای استفاده از منابع جزء (۳) بند ب تبصره دو قانون بودجه سال ۱۴۰۳ به صورت ملی در لیست وزارت اقتصاد و دارایی قرار گرفت و در این راستا مبلغ 387 میلیارد ریال تسهیلات در اختیار جهاددانشگاهی استان برای پرداخت به متقاضیان قرار گرفته است.طبق برنامه ریزی های انجام گرفته با توجه به جمعیت شهرستانهای استان، از این مبلغ حدود 50 درصد برای شهرستان اردبیل و 50 درصد به سایر شهرستان های استان تخصیص خواهد یافت
وی با بیان اینکه تسهیلات اختصاص یافته به بهترین نحو در اختیار متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغالزایی قرار خواهد گرفت بیان داشت: با توجه به نتایج طرح ملی مشاغل خانگی و مزیت سنجی انجام گرفته در سطح استان رشته های اولویت دار شامل تولید کنندههای محصولات چرمی دست دوز، گلیم، تابلو فرش، فرش دستباف و خدمات تکمیل کننده آن، خیاطی، گیاهان دارویی، بسته بندی محصولات کشاورزی، برنامه نویسی نرم افزار و صنایع خلاق در اولویت خواهند بود،.
رییس جهاددانشگاهی استان اردبیل تاکید کرد: بر اساس تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص لزوم توجه به اشتغال آفرینی شرکت های دانش بنیان، این شرکت ها نیز در اولویت تخصیص خواهند بود.
دکتر رسولی در خصوص فرایند پرداخت این تسهیلات توسط جهاددانشگاهی، افزود: متقاضیان از یکشنبه 1 مهر ماه میتوانند با مراجعه به دبیرخانه این تسهیلات واقع در شهرک کارشناسان، میدان شفا، طبقه دوم یا تماس با تلفن 33749506 و نسبت به تکمیل فرم ثبت نام اولیه اقدام، تا اهلیت آنها توسط کارشناسان مربوطه در جهاددانشگاهی استان سنجیده و نتیجه بررسی ظرف حداکثر یک هفته به متقاضی اطلاعرسانی خواهد شد.
وی ادامه داد: پس از ثبت درخواست و بارگزاری مدارک مورد نیاز در سامانه تک، جهاددانشگاهی استان توانمندی و خدمات مورد نیاز متقاضی مانند مشاورههای شغلی و تهیه طرحهای کسب و کار و ... را نیز به متقاضی ارائه خواهد داد. این درخواستها پس از تایید در کارگروههای مربوطه به بانک عامل ارسال خواهد شد.
رییس جهاددانشگاهی استان اردبیل تاکید کرد: این تسهیلات به صورت قرضالحسنه بوده و از شرایط عمومی برای دریافت این تسهیلات برای متقاضی، نداشتن بیمه پایه اجباری، عدم وجود تسهیلات اشتغال زایی جاری میتوان نام برد و فراگیران جهاددانشگاهی که قبلا دورههای مذکور را در قالب طرح مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی گذراندهاند میتوانند در روند بررسی وام قرار گیرند.
نظر شما :