کتاب«الگوی تعالی خانواده» (در راستای سند تحول و توسعه) متشر شد

۲۵ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۴ کد : ۷۵۴۵۳ فرهنگی
کتاب « الگوی تعالی خانواده (در راستای سند تحول و توسعه) » با موضوع خانواده- کودکان- اسلام توسط انتشارات جهاددانشگاهی قم به چاپ رسید.
کتاب«الگوی تعالی خانواده» (در راستای سند تحول و توسعه) متشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، کتاب " الگوی تعالی خانواده (در راستای سند تحول و توسعه)  "  تألیف دکتر محسن عامری شهرابی، علی حسینی، مرضیه عامری شهرابی، زهرا حسینی است، در چاپ اول با شمارگان 1000نسخه در255 صفحه منتشر شد.

برشی از اثر:

خانواده به عنوان کوچکترین نهاد اجتماع با امر مقدس ازدواج آغاز می‌شود. خانواده از ابتدای تاریخ تاکنون در بین تمامی جوامع بشری، به عنوان اصلی‌ترین نهاد اجتماعی؛ زیربنای جوامع و منشأ فرهنگ‌ها، تمدن‌ها و تاریخ بشر بوده است. پرداختن به این بنای مقدس و بنیادین و حمایت و هدایت آن به جایگاه واقعی و متعالی‌اش، همواره سبب اصلاح خانواده بزرگ انسانی و غفلت از آن موجب دور شدن بشر از حیات حقیقی و سقوط به ورطه هلاکت و ضلالت بوده است.

خانواده مؤثرترین عامل انتقال فرهنگ و رکن بنیادی جامعه است که در شرایط مختلف در تأثیر و تأثر متقابل با فرهنگ و عوامل اجتماعی است. انسانها در خانواده به هویت و رشد شخصیتی دست می یابند و در خانواده های سالم و رشید به تکامل معنوی و اخلاقی نائل می شوند. لذا خانواده عامل کمال بخشی، سکونت، آرامش و بالندگی به اعضای خویش است که در تحولات اساسی جوامع نقش عمده ای ایفا میکند.

برشی از اثر:

خانواده واحد بنیادین جامعه و کانون اصلی رشد و تعالی انسان است، قوانین و مقررات و برنامه های کشور باید در جهت آسان نمودن تشکیل خانواده، حمایت و پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی باشد.

کلید واژه ها: کتاب