انتشار شماره جدید فصلنامه گیاهان دارویی (شماره ۸۹، تابستان۱۴۰۲)

۲۶ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۲ کد : ۷۵۴۴۵ پژوهش و فناوری
هشتاد و نهمین شماره‌ی فصلنامه گیاهان دارویی توسط پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی منتشر شد.
انتشار شماره جدید فصلنامه گیاهان دارویی (شماره ۸۹، تابستان۱۴۰۲)

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، این شماره از فصلنامه شامل شش مقاله تحقیقاتی می باشد که از نتایج مطالعات و پژوهش های دانشمندان ایرانی و محققینی از سایر کشورها مانند هند حاصل شده است.

گیاهان مورد بررسی در مقالات شامل گونه های متعددی از گیاهان از قبیل مورینگا اولیفرا, زنجبیل، دانه کتان، سیر و چند گیاه دیگر می‎باشد.

برای مقالات این شماره، داوری های متعددی از پژوهشکده گیاهان دارویی و شش مرکز دانشگاهی و تحقیقاتی معتبر کشور صورت گرفته است.

نشریه گیاهان دارویی نمایه شده در Scopus (https://www.scopus.com/sourceid/80593) به صورت فصلنامه منتشر می‌شود. این فصلنامه حاوی مقالاتی در زمینه‌های علوم پایه و بالینی مرتبط با گیاهان دارویی شامل فارماکوگنوزی، فارماکولوژی، سم‌شناسی و فارماسیوتیکس می‌باشد. دانشجویان و اساتید محترم می‌توانند مقالات مرتبط را از طریق سایت www.jmp.ir، ارسال کنند.

لیست مقالات این شماره

کلید واژه ها: پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی