وبینار «کاربرد هوش مصنوعی در مقاله نویسی» برگزار شد

۲۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۴ کد : ۷۵۴۲۴ آموزش و کارآفرینی
وبینار “کاربرد هوش مصنوعی در مقاله نویسی” به همت کارگروه هوش مصنوعی و مرکز آموزش الکترونیک جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و با شرکت بیش از ۳۰۰ مخاطب برگزار شد.
وبینار «کاربرد هوش مصنوعی در مقاله نویسی» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، لیلا قدیری کارشناس دپارتمان هوش مصنوعی این واحد اظهار کرد: این وبینار با تدریس دکتر حامد صابریان، مدیر مرکز خدمات تخصصی کشاورزی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با محوریت "استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در نوشتن مقالات علمی و پژوهشی" برگزار شد که فرصتی منحصر به فرد برای یادگیری و به‌ روز کردن مهارت‌های نویسندگی افراد با استفاده از فناوری‌های نوین است.

قدیری افزود: هدف از برگزاری این وبینار، آموزش نویسندگان و پژوهشگران در استفاده مؤثر از ابزارهای هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت و کارایی نوشتن مقالات است. این ابزارها می‌توانند به شما در تولید محتوای خلاقانه و علمی کمک کنند. به عنوان مثال، ابزارهایی مانند GPT-4 می‌توانند به تولید متن‌های منطقی و با کیفیت بالا کمک کنند.

وی در ادامه عنوان کرد: با توجه به افزایش نیاز به مقالات علمی و پژوهشی با کیفیت، یادگیری استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای نویسندگان ضروری است. این ابزارها می‌توانند به تسریع فرآیند نوشتن، تحلیل داده‌ها و بهبود محتوای تولید شده کمک کنند. با استفاده از این فناوری‌ها، نویسندگان می‌توانند مقالاتی با ساختار مناسب و محتوای غنی تولید کرده و به انتشار سریع‌تر آن‌ها بپردازند.