افتتاح و نام گذاری ساختمان های جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۴ کد : ۷۵۳۸۱ عمومی
دو ساختمان تازه خریداری شده جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان افتتاح و به بهره برداری رسید.
افتتاح و نام گذاری ساختمان های جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، ساختمان شهید حسین مقیمی زاده (ستاد معاونت آموزش و کارآفرینی و مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان) و ساختمان شهید محمدحسن زریباف (مرکز آموزش فنی مهندسی شماره ۲ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و دپارتمان تخصص فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی) با حضور دکتر مسعود ابراهیمی معاون جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان و دکتر یوسف حجت مشاور رئیس جهاددانشگاهی در امور علمی، تحقیقاتی و فناوری، مهندس ابوذر پورمدنی رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و معاونین این واحد افتتاح شد.

گفتنی است، ساختمان های تازه خریداری شده مذکور به پاس تجلیل از شهدای جهاددانشگاهی، به نام دو تن از شهدای واحد صنعتی اصفهان مزین شده است.