اطلاعیه مرکز آزمون جهاددانشگاهی/ ثبت نام مجدد تامین نیروی حفاظت فیزیکی شرکت کار و تامین

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۷ کد : ۷۵۳۴۸ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
مرکز آزمون جهاددانشگاهی در خصوص ثبت نام مجدد تامین نیروی حفاظت فیزیکی شرکت کار و تامین اطلاعیه ای منتشر کرد.

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی در اطلاعیه مرکز آزمون جهاددانشگاهی آمده است:

به اطلاع می رساند پیرو انتشار دفترچه اولیه ثبت نام آزمون تامین نیروی مورد نیاز شرکت کار و تامین و وقفه بوجود آمده در روند ثبت نام، طی مکاتبه رسمی شرکت مذکور مباحث مرتبط با اخذ مجوزهای مورد نیاز مرتفع شده و نگارش جدید دفترچه راهنمای ثبت نام این آزمون ، مجددا در سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی بارگذاری خواهد شد .

بر این اساس ثبت نام جدید از روز شنبه ۲۴ شهریور ماه در سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی hrtc.ir شروع و به مدت ۱۰ روز تا تاریخ ۳ مهر ماه ادامه خواهد داشت . شایان ذکر است به استناد مفاد دفترچه راهنمای ثبت نام  آزمون روز پنج شنبه ۱۹ مهرماه در تعدادی از مراکز استانها برگزار خواهد شد.

بدیهی است با توجه به برخی تغییرات ایجاد شده در مفاد دفترچه ،داوطلبانی که در مرحله قبل ثبت نام کرده اند ، لازم است با اطلاعات کاربری که در اختیار دارند ، ضمن مراجعه به پروفایل کاربری خود نسبت به ویرایش احتمالی اطلاعات ثبت شده در سامانه اقدام نمایند.

گفتنی است؛  نگارش جدید دفترچه راهنمای آزمون همزمان با شروع فرآیند ثبت نام از روز *شنبه ۲۴ شهریور* در سامانه hrtc.ir بارگذاری خواهد شد .