مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره):
آموزشهای جهاددانشگاهی عموما منجر به اشتغال میشود
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان فارس، رییس جهاد دانشگاهی فارس 21 اردیبهشتماه در نشست مدیرکل و معاونان کمیته امداد، با اشاره به این که هدف جهاددانشگاهی، تغییر سیستم آموزشی و حمایت از فراگیران تا زمان اشتغال است، اظهار کرد: برنامههای جدید این نهادانقلابی شامل ایجاد و توسعه مرکز نوآوری و شکوفایی، کلبه صنایع دستی و مرکز فناوری سلامت و همچنین تدوین و ارائه دورههای تخصصی و بومی، گستردهتر از گذشته است.
وی با اشاره به راهاندازی اولین مرکز نوآوری و شکوفایی (منش) در شیراز، ابراز امیدواری کرد که تا پایان امسال سه مرکز دیگر نیز در استان فارس راهاندازی شود.
دکتر مظاهر بابایی با تاکید بر این که همکاری کمیته امداد می تواند در راهاندازی سه مرکز جدید تاثیرگذار باشد، گفت: هدف از راه اندازی مراکز نوآوری، فراهم کردن زمینه تبدیل ایده به ثروت است، این مراکز فاصله بین ایده و بازار را به کمترین حد میرساند.
بابایی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی آموزش، مشاوره و اشتغال فراگیران خود را دنبال می کند، گفت: با توجه به دیدگاههای جدید، تلاش شد تمام آموزشهای مهارتی نظیر گوهرسنگها و تعمیر تجهیزات پزشکی را از صفر تا صد، در مرکز آموشهای کوتاه مدت دنبال کنیم.
رییس جهاد دانشگاهی فارس با اشاره به اینکه آموزش گیرندگان بعد از پایان دوره آموزشی رها نمی شوند، گفت: ما بحث صدور شناسنامه و برندسازی و ورود به بازار را هم دنبال می کنیم؛ راهاندازی آموزش صنایع دستی در تمام رشتهها اعم از معرق، خاتم و ... که شیراز در آنها همیشه حرفی برای گفتن داشته و دارد، امسال عملیاتی و آموزش در این حوزه را با عزم جدی آغاز کنیم.
بابایی با بیان این که هم اینک جهاد دانشگاهی فارس در 9 شهرستان استان، شعب فعالی را دارد، تاکید کرد که در صورت درخواست از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) می توان برنامه های آموزشی مهارتی متناسبی را برای جمعیت هدف مورد نظر این نهاد، تعریف و اجرا کرد.
وی با اشاره به اینکه طی سه سال گذشته هزینه آموزشهای مهارتی از سوی جهاد دانشگاهی، کمتر از 10 درصد رشد داشته است و هدف در دسترس بودن خدمات این نهاد به همه اقشار جامعه می باشد.
او با بیان اینکه امسال آمادگی آموزش مشاغل خانگی به 200 زن سرپرست خانوار در فارس وجود دارد، تاکید کرد که این آموزشها به شکل رایگان انجام خواهد شد.
رییس جهاد دانشگاهی فارس همچنین تاکید کرد که این نهاد با اتکا به ظرفیتهای موجود آمادگی همکاری در حوزههای پژوهشی نظیر پنل های خورشیدی را نیز با همکاری کمیته امداد دارد.
آموزشهای جهاد دانشگاهی، عموما منجر به شغل میشود
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس نیز با تاکید بر اینکه همکاریهای جهاد دانشگاهی با آن نهاد حمایتی، تاثیرگذار، مستمر و مطلوب بوده است، ضمن قدردانی از این همکاری، گفت: کمیته امداد در سال گذشته بالغ بر 13 هزار نفر از مددجویان را آموزش داده است.
محمد بذرافشان با بیان اینکه نگاه به مجموعه جهاد دانشگاهی و آموزشهای ارائه شده از سوی این نهاد، مثبت و ارزشمند است، گفت: بخشی از آموزشهای ارائه شده توسط کمیته امداد فارس درون استان و بخشی نیز بیرون از استان بوده است.
وی با یادآوری اینکه کمیته امداد فارس طی سه سال گذشته در جذب اعتبارات عنوان اول را کسب کرده است، گفت: امسال اعتبارات کمیته امداد فارس از 200 میلیارد تومان به 310 میلیارد تومان افزایش یافته که یک موفقیت بزرگ محسوب می شود.
بذرافشان با تاکید بر این که استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی در توانمندسازی مددجویان کمیته امداد در مسیر تحقق هدف استقلال مالی مددجویان، یک اولویت است، گفت: خوشبختانه تمام آموزشهای جهاد دانشگاهی منجر به شغل میشود و این یک ویژگی مهم است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس با استقبال از پیشنهاد رییس جهاد دانشگاهی در خصوص پنلهای خورشیدی، گفت: تاکنون 400 پنل خورشیدی راهاندازی شده توسط مددجویان این نهاد وارد مدار و منجر به ایجاد درآمد پایدار برای افراد به میزان ماهیانه حداقل 500 هزار تومان شده است.
بذرافشان با اشاره به اجرای طرحهای اشتغال خانگی توسط مددجویان این نهاد، گفت: در سال 97 کمیته امداد فارس بالغ بر 9100 طرح اشتغال اجرا کرده که اگر میانگین هر طرح را حداقل یک میلیون تومان در نظر بگیریم، حدود 100 میلیارد تومان به تولید کمک شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان فارس، اجرای طرح بز سانن را یکی از مهمترین اقدامات اشتغالزای این نهاد دانست و گفت: مددجوی ما که با تسهیلات اشتغال اقدام به خرید بز سانن کرده بود، امروز بالغ بر 800 میلیون تومان سرمایه دارد.
بذرافشان تاکید کرد که امسال برای تحقق شعار سال، نیازمند بستهای هستیم که از آموزشهای تقاضا محور، به سمت آموزشهای بازار محور، تغییر مسیر بدهیم.
نظر شما :