ریس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی خبر داد:

ارایه تسهیلات به شرکت های دانش بنیان دارویی البرز

۱۸ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۳ کد : ۷۵۲۴۱ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
رییس پارک علم وفناوری استان البرز جهاددانشگاهی از ارایه تسهیلات به شرکت های دانش بنیان دارویی این استان خبر داد.
ارایه تسهیلات به شرکت های دانش بنیان دارویی البرز

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی مهندس عباسی رییس این پارک گفت: استان البرز با داشتن ۶۰ شرکت دارویی دانش بنیان رتبه ۲کشوری را دارد.
وی بیان کرد: یک هزار شغل در این حوزه ایجاد شده و در صورت حمایت این عدد به ۲ هزار شغل در صنعت دارویی خواهد رسید، همچنین برای اولین بار در کشور چهار دارو را با همکاری کامل بخش خصوصی تجاری سازی کردیم که ارزش این شرکت ها نیز به ۵۰۰ میلیارد ریال می‌رسد.
پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی افزود: همچنین اولین cdmc تولید دارو نیز در آستانه کامل شدن و بهره برداری است.
عباسی گفت: درسال ۱۴۰۱ تعداد شرکت های دانش بنیان ۳۰۸ شرکت بود که در مقایسه با سال جاری رشد ۵۰ درصدی را نشان می دهد. وی اضافه کرد: اکنون ۱۳۳ شرکت دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری البرز هستند درحالی که تعداد این شرکت ها درسال ۱۴۰۱، ۷۹ شرکت بود .
گفتنی است، عباسی درادامه با بیان این که هشت چالش و نیاز فناورانه در حوزه دارویی شناسایی شده است، گفت: رونمایی محصولات دراین زمینه داشتیم و سند راهبردی داروی استان نیز تدوین شده است بنابراین با برگزاری رویدادهای مختلف درصدد هستیم تا به نتایج قابل قبول تری دراین زمینه دست یابیم .