کارگاه آموزشی «کارآفرینی» در شهرستان خلخال برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، مدرس این کارگاه با اشاره به اینکه در کسب و کار، تولید و خرید کالا و یا خدمات با هدف کسب سود انجام میشود، اظهار کرد: چیزی که یک فعالیت اقتصادی را سود ده یا ماندگار میکند، ارزش آفرینی در آن است.
مددزاده با بیان اینکه ارزشآفرینی، به نوعی پیدا کردن زمینهای مشترک میان صنعت و بازار است، ادامه داد: اگر ارزشی که ایجاد میکنیم منافع دیگران را نیز تأمین کند، پایدار خواهد بود و اگر صرفاً از انحصار یا فرصتطلبی باشد ناپایدار و کوتاهمدت خواهد بود.
وی فروش یا انتقال کالا و خدمات برای دریافت بهره، معامله کالا، انگیزه سود و فعالیت توأم با ریسک از ویژگیهای کسب و کار است، یادآور شد: کسب و کار خدماتی شامل انتقال فعالیتهایی است که برای انتقال کالا یا خدمات از مکان تولید به محل مصرف انجام میگیرد و بانکداری، حمل و نقل، بیمه، انبارداری، بستهبندی و تبلیغات و خدمات مستقیم مثل داخلی، هنری، بهداشتی، بیمهای و ارتباطات از انواع کارآفرینی خدماتی به حساب میآید.
مدرس این کارگاه با بیان اینکه کسب و کار دارای اهداف اجتماعی و اقتصادی است و کسب و کارهای خانگی، اینترنتی، روستایی، خانوادگی، خدماتی و فروش از انواع کسب و کار محسوب می شود، خاطرنشان کرد: آزادی و استقلال عمل، ساعات کار انعطافپذیر، پایین بودن هزینه راهاندازی، کاهش میزان ریسک، احتمال موفقیت بیشتر و عدم نیاز به مجوز از ویژگیهای کسب و کار خانگی است.
مددزاده با بیان اینکه کسب و کار اینترنتی به عنوان یکی از سریعترین کسب و کارها از نظر تعداد، حجم و سود در عرصه تجارت جهانی است، یادآور شد: ایجاد اجتماعات آنلاین، تبلیغات اینترنتی، پیوستن به شبکههای واسطهگری، سرمایهگذرای مشترک و چند رسانهای را میتوان از انواع کسب و کار اینترنتی نام برد.
وی با اشاره به اینکه کارآفرینی در مناطق روستایی، به دنبال ترکیب واحدی از منابع درونی و بیرونی از فعالیتهای کشاورزی است، یادآور شد: گردشگری، آهنگری، درودگری و ریسندگی از مثالهای تنوع بخشی به فعّالیّتهای نه چندان وابسته به کشاورزی و متناسب با کارآفرینی روستایی است.
نظر شما :