مراسم اختتامیهی مرحله استانی هشتمین مسابقات ملی مناظره دانشجویان در ایلام برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام ، سیدغلامرضا حسینی در مراسم اختتامیهی مرحله استانی هشتمین مسابقات ملی مناظره دانشجویان، نشان خواجه نصیرالدین طوسی، اظهار کرد: دانایی توانایی است و یکی از جلوههای توانایی این است که چگونه استدلال کنیم.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی همواره بر روی نیازهای جامعه دست میگذارد، تصریح کرد: یکی از این نیازها ارتقاء فرهنگ گفتو گو است ، یعنی اینکه حرف درست را چگونه بزنیم و چگونه بشنویم. رئیس جهاددانشگاهی واحد استان ایلام، تصریح کرد: در این مسابقات ۱۹ تیم شرکت کردند که در نهایت ۲ تیم به مرحله منطقهای راه یافتند و امیدواریم بتوانند نمایندگان شایستهای برای دانشجویان استان باشند.
حسینی گفت: یکی از مشکلات جامعهی ما این است که در کار تیمی ضعیف هستیم و اساس مناظرههای دانشجویی تقویت کار تیمی است چون در نهایت تیم ارزیابی میشود و امتیازها در مجموع عملکردها داده میشود. وی با بیان اینکه، چه تیمی برنده این مسابقات شود مطرح نیست، بلکه ارتقاء روحیهی نقادی، نقدپذیری و پرورش خلاقیتها هدف اصلی این مسابقات است.
دکتر محمد علیاکبری رییس دانشگاه ایلام در مراسم اختتامیهی مرحله استانی هشتمین دورهی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، اظهار کرد: مسابقات مناظره گویای این واقعیت است که زبان و کلمه از هر سلاحی تاتیرگذارتر است .
وی با اشاره به مدد کلمه گرانترین جایزه ادبی استرالیا از آن پناهجوی ایرانی میشود و جهان را تکان میدهد، تصریح کرد:دوران جنگ تمام شده و گفتگو توانسته است صلح بسازد .
رییس دانشگاه ایلام به اهمیت مناظره در سیرهی معصومین پرداخت و گفت: عملکرد آن بزرگواران به خوبی اهمیت مناظره را نشان میدهد .
علیاکبری ادامه داد: برگزاری این مناظرهها به ما میگوید که زمان پشت تریبون حرف زدن نیست بلکه زمان دور میز نشستن است و باید تلاش کنیم مباحث کشور را از جدالهای تریبونی به بحثهای کارشناسی تبدیل کنیم چراکه دو ر میز نشستن به بهرهگیری حداکثری از خرد جمعی میانجامد .
وی تاکید کرد: مناظره یعنی اینکه خودمان را در آینهی دیگران ببینیم و به نوعی مخالفان ما معرف ما هستند .
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: اگر بشر در همهی عرصهها با فکر حرکت کند بسیاری از آسیبها پیش نمیآید و بخش اعظم مشکلات قابل پیشگیری است.
حجتالاسلاموالمسلمین محمدباقر هاشمی در اختتامیهی مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران، نشان خواجهنصیرالدین طوسی، اظهار کرد: بهرهگیری از قوه ذهن، تعقل و دارا بودن قدرت بیان راز راز تفاوت انسان با سایر موجودات است.
وی با بیان اینکه انسان با کمک این قوا، تفاوت دیگری که پیدا کرده ، تمدن سازی است ، ادامه داد: انسان در سایه عقل، اندیشه و علمآموزی امروز کرات دیگر را گرفته و با وسائلی که خودش ایجاد کرده صدای خود را به هزاران کیلومتر منتقل میکند و جهان را به دهکده و خانهی شیشهای تبدیل کرده است.
هاشمی با بیان اینکه امروز هرچند با امکانات جدید روبرو شدهایم و از آنها هم بهره میگیریم اما کمتر در مورد انسان فکر کردهایم، ادامه داد: اگر بشر در همهی عرصهها با فکر حرکت کند بسیاری از آسیبها پیش نمیآید و بخش اعظم مشکلات قابل پیشگیری است.
دکتر سارا فلاحی نمایندهی هیئت داوران این دور از مسابقات نیز، با تشریح نحوهی داوری بر اساس دستورالعملهای مناظره، برای تیمهای راه یافته به مرحلهی منطقهای آرزوی موفقیت کرد.
محسن ملکی مدیر فرهنگی واحد نیز اظهار کرد: مرحله استانی مسابقات مناظره دانشجویان ایران در دانشگاه ایلام به مدت یک هفته برگزار شد و ۱۹ تیم از دانشگاههای ایلام، علوم پزشکی، پیامنور و علمیکاربردی با هم به رقابت پرداختند.
وی با بیان اینکه در فینال این دوره از مسابقات تیم باور از دانشگاه ایلام با غلبه بر تیم «نواندیش» از همین دانشگاه به قهرمانی رسید ، تصریح کرد: تیم «نصر» نیز از دانشگاه ایلام به مقام سوم این مسابقات دست یافت.
مدیر فرهنگی دانشگاه ایلام تصریح کرد: نهمین مرحله استانی بر اساس اعلام سازمان دانشجویان برگزار خواهد شد.
وی التزام به اخلاق علمی در نقد و نقل آرا، اشخاص و آثار، پرهیز از ورود در نزاع های غیرعلمی و مجادلات روزمره و مرسوم، اهتمام بهروزآمدی و کارایی مباحث، نقل ها و منابع، اهتمام به واقعی بودن دفاع از موضوعات را خط مشی مسابقات مناظره دانشجویی اعلام کرد.
اعضای تیم باور را زهرا ظفری، زهرا ملکملکی، آمنه عصفوری نژاد و فاطمه محمودی اعضای تیم نواندیش را امید رستمی، میثم موسوینیا، سعیده غلامی زرنه و یاسمن نجفی تشکیل میدهند.
نظر شما :