مسابقه کتاب «قیام حسین(ع)» ۳۱ مرداد برگزار می‌شود

۳۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۸ کد : ۷۴۸۹۳ فرهنگی
طبق اعلام پیشین، آزمون مجازی مسابقه کتاب‌خواتی هشت‌بهشت با موضوع کتاب «قیام حسین(ع)» ویژه دانشجویان سراسر کشور ۳۱ مرداد برگزار می‌شود.
مسابقه کتاب «قیام حسین(ع)» ۳۱ مرداد برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، معاونت فرهنگی این سازمان، کتاب «قیام حسین(ع)» اثر سیدجعفر شهیدی را برای مسابقه سراسری کتاب‌خوانی هشت‌بهشت ویژه دانشجویان علاقه‌مند کتاب‌خوانی معرفی کرد.

آزمون این مسابقه کتاب‌خوانی روز چهارشنبه 31 مرداد‌ به‌صورت آنلاین(برخط) از ساعت ۹ تا ۲۴ از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir برگزار می‌شود.

دانشجویان می‌توانند برای ثبت‌نام و شرکت در مسابقه به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران مراجعه و اقدام کنند.

شایان ذکر است؛ در این دوره از مسابقات 10 جایزه 10 میلیون ریالی به برگزیدگان اهدا می‌شود. همچنین نسخه الکترونیکی کتاب در برنامه کاربردی فیدیبو موجود است.

گفتنی است؛ معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی تهران، این مسابقه را با همکاری و مشارکت جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران، پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ این نهاد و خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می‌کند.