بازدید نمایندگان دفتر آسیای میانه سازمان توسعه تجارت از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی/ پیش بینی توسعه همکاری‌ها برای تجاری سازی محصولات

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۳ کد : ۷۴۸۷۰ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
نمایندگان دفتر آسیای میانه، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی، اکبرگداری مدیرکل دفتر آسیای میانه، قفقاز ‌روسیه؛ مریم خسروی اصل رییس گروه کشورهای آسیای میانه و حسین نجار کارشناس کشورهای آسیای میانه یکشنبه 28 مردادماه با حضور در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی از پژوهشگاه ابن‌سینا، پژوهشکده گیاهان دارویی و کاوشکده رسانه، برندینگ و بازارسازی بازدید کردند.

این بازدید باهدف تسهیل روند تجاری‌سازی طرح‌ها و دستاوردهای واحدهای مستقر در مجتمع تحقیقاتی با در نظر گرفتن نیاز بازار صورت گرفت.
پیش‌بینی‌شده تا با همکاری دوطرفه زمینه مناسب برای ایجاد دانش فنی، تبدیل به محصول و تجاری‌سازی در بازار و صادرات این محصولات در کشورهای مختلف فراهم شود.