برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشی در جهاددانشگاهی هنر

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۹ کد : ۷۴۸۴۴ فرهنگی
نمایشگاه گروهی نقاشی در محل دائمی نمایشگاه‌های مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی هنر در حال برگزاری است.
برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشی در جهاددانشگاهی هنر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هنر؛ نمایشگاه گروهی نقاشی، کاری از هنرآموزان رشته‌های طراحی و نقاشی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی هنر با هدف معرفی توانمندی‌های کسب شده هنرآموخته‌گان جوان این مرکز در حال برگزاری است.
این  نمایشگاه که شامل ده‌ها اثر نقاشی در تکنیک‌های رنگ روغن، پاستل روغنی و گواش با موضوع آزاد شامل پرتره، فیگور، طبیعت بی‌جان، حیوانات و ... است، از 26 مرداد آغاز بکار کرد و تا دوم شهریورماه سال جاری در محل نمایشگاه‌های دائمی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت هنر جهادانشگاهی ادامه خواهد یافت.

از علاقه‌مندان دعوت می‌شود از ساعت 10 تا 18 به تماشای آثار هنرمندان برتر دوره نقاشی این مرکز بپردازند. همچنین این رویداد با سرپرستی و مشاوره هنری زاهد شیخ‌بهایی از مدرسین دوره‌های طراحی و نقاشی این مجموعه درحال برگزاری است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی هنر