قرارداد همکاری آموزشی بین جهاددانشگاهی کردستان و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان منعقد شد

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۲ کد : ۷۴۸۱۶ آموزش و کارآفرینی
رییس جهاددانشگاهی استان کردستان،از عقد قرار داد همکاری آموزشی بین جهاددانشگاهی استان و دفتر بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، اظهار کرد: این قرارداد با هدف حفظ و ارتقا سطح سلامت ایثارگران مبتنی بر افزایش دانش و آگهی آنان منعقد گردیده است.

وی با بیان این که جامعه هدف این قرارداد آموزشی جانبازان، خانواده  معظم شهدا، خانواده ایثارگران، مراقبین و درمانگران مرتبط با ایثارگران هستند، عنوان کرد: در این دوره آموزشی 1500 نفر از افراد واجد شرایط در دوره های آموزشی جهاددانشگاهی شرکت می کنند.

اسدی یادآور شد: در این دوره آموزشی موضوعات مختلف همچون بهداشت و پیشگیری، درمان، داروها، تجهیزات پزشکی، توانبخشی، سالمندی، خانواده مراقبین، سلامت و روان، تغذیه و بازتوانی در CVA به افراد مورد نظر آموزش داده خواهد شد.

خاطر نشان می گردد: تا پایان سال جاری این دوره آموزشی در کلیه شهرستان های استان کردستان برگزار میگردد .