از سوی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار می‌شود؛

هفتمین مسابقه ملی عکس و اولین مسابقه فیلم کوتاه «آن سوی واقعه»

۲۳ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۱ کد : ۷۴۷۱۹ فرهنگی
هفتمین مسابقه ملی عکس و اولین مسابقه فیلم کوتاه «آن سوی واقعه» ویژه پیاده‌روی اربعین حسینی(ع) از سوی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان برگزار می‌شود.
هفتمین مسابقه ملی عکس و اولین مسابقه فیلم کوتاه «آن سوی واقعه»

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، هفتمین مسابقه ملی عکس و اولین مسابقه فیلم کوتاه «آن سوی واقعه» ویژه پیاده‌روی اربعین حسینی(ع) از سوی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار می‌شود.

پیاده‌روی اربعین زائران حسینی در مرزهای منتهی به کربلای معلی، موکب‌های پذیرایی در مرزهای ایران و عراق، خدمت‌رسانی به زائران در مواکب حسینی، کودکان و نوجوانان خادم مواکب و رزمایش دوستی دو ملت ایران و عراق موضوعات این مسابقه عکاسی هستند.

مهلت ارسال آثار ۱۰ شهریورماه تعیین شده و علاقمندان می‌توانند برای ارسال آثار و کسب اطلاعات بیشتر به   https://www.roytab.ir/ansoyevagheh1403 و شماره(ایتا) ۰۹۰۱۸۹۹۵۹۶۹ مراجعه کنند.

شرکت در این مسابقه برای عموم آزاد است و محدودیت سنی وجود ندارد. به برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.