ماه آینده مرکز بازی‌های رایانه‌ای و انمیشن استان کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۳ کد : ۷۴۶۳۷ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با بیان اینکه حوزه گیم و انیمیشن ظرفیت بالایی برای کسب درآمد پایدار جوانان است گفت که از ماه آینده مرکز بازی رایانه‌ای و انمیشن در این استان راه‌اندازی می‌شود.
ماه آینده مرکز بازی‌های رایانه‌ای و انمیشن استان کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، دکتر سیامک آزادی با اعلام خبر فوق افزود: در حال حاضر حداقل ۱۰ شرکت با ۷۰ متخصص در حوزه  گیم و انیمیشن فعالیت می کنند و بنا داریم با راه اندازی مرکز گیم و انیمیشن حداقل ۵۰ نفر را در قالب ۲۰ گروه سازمان دهی کنیم تا هر کدام بتوانند تیم تخصصی خود را تشکیل داده و در بازه زمانی دو ساله بیش از ۳۰۰ نفر در این حوزه فعالیت کنند.

وی مزیت این حوزه را اتصال به بازارهای بین المللی و کسب درآمد ارزی عنوان کرد و افزود: هرکدام از این افراد با انجام دادن پروژه‌های مختلف ارتقاء پیدا می‌کنند و محصولات و تولیدات خود را در بازارهای بین المللی به فروش می‌رسانند بطوری که امروز برای تولید یک دقیقه انیمیشن حداقل ۲۵۰ دلار دستمزد پرداخت می‌شود و جوانان با ارتقای کیفیت  تا چندین برابر این مبلغ هم می‌توانند محصولاتشان را به فروش رسانند.

رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با بیان اینکه اکنون برخی شرکت‌های استان از کشورهای اروپایی و آمریکایی سفارش  تولید گیم و انیمیشن دارند، افزود : این بازار به شدت گسترده است و افرادی که در این حوزه دانش و مهارت کافی دارند دغدغه شغل ندارند و این در حالیست که بسیاری از فارغ تحصیلان دانشگاهی ما هم تمایل دارند در این حوزه ورود کرده و آموزش های لازم را ببینند.

آزادی با بیان اینکه میزان سرمایه گذاری در این حوزه به مراتب کمتر از سایر حوزه ها است گفت: اگر در سایر بخش ها ۲ میلیارد تومان برای ایجاد شغل نیاز است در حوزه گیم و انیمیشن با متوسط ۵۰۰ میلیون تومان میتوان شغل ایجاد کرد و در عین حال افرادی متخصص در این حوزه را تربیت کرد تا بتوانند با تولید محصول و ارائه به بازارهای جهانی سود قابل توجهی کسب کنند.

آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها تغییرات فناوری در جهان را درک نکرده‌اند

این استاد دانشگاه ضمن نارضایتی از وضعیت راهبری و هدایت دانش آموزان در مدارس گفت: متاسفانه آموزش و پرورش و دانشگاه ها هنوز تغییرات فناوری در جهان را درک نکرده اند درحالیکه شناخت و راهبری  دانش آموزان و تمرکز روی حوزه های اشتغال زا که مزیت امروز جهان و حوزه فناوری است، باید یکی از اولویت های اصلی ما باشد.

رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه تمایل بیش از حد دانش آموزان برای کنکور و ورود به دانشگاه را معضل بزرگی دانست و گفت: متاسفانه امسال بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان رشته تجربی به امید پزشک شدن در کنکور شرکت کردند در حالیکه در چند وقت اخیر تیم هایی  که در حوزه برنامه نویسی با ما همکاری می کنند شامل فارغ التحصیلان رشته پزشکی نیز می شوند؛ ظرفیت بالای حوزه آی تی و آی سی تی مسیر شغلی این افراد را تغییر داده و جذبشان کرده است.

آزادی بر ترویج و آگاهی مردم و خانواده ها از ظرفیت حوزه آی تی تاکید کرد و گفت: پارک علم و فناوری کرمانشاه در بخش های مختلف برنامه های ترویجی خود را ادامه می دهد و این همکاری با آموزش و پرورش و دانشگاه ها آغاز شده است؛ از طرف دیگر می‌توانیم با متقاعد کردن معلمان، اساتید و والدین دانش آموزان گام مهم و موثری برای هدایتگری جوانان و نوجوانان استان در هدایت شغلی آنها برداریم.

پارک علم و فناوری کرمانشاه تاکنون به ۷۷۰ واحد فناور و شرکت دانش بنیان خدمات خود را ارائه داده است و هم اکنون ۳۳۰ واحد فناور و دانش بنیان تحت حمایت آن هستند که 96 شرکت از این تعداد گرید دانش بنیان دارند.در مجموع ۲ هزار و ۷۰۰ نفر در شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان کرمانشاه مشغول فعالیت هستند.


نظر شما :