چاپ ۵۰ عنوان کتاب تخصصی در انتشارات پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی

۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۱ کد : ۷۴۶۱۷ فرهنگی
مدیر مسئول انتشارات سازمان جهاددانشگاهی گیلان گفت: انتشارات علمی پژوهشکده محیط زیست سازمان جهاد دانشگاهی از سال ۹۳ فعالیت خود را آغاز کرد و تا سال گذشته ۵۰ عنوان کتاب در حوزه تخصصی محیط زیست و منابع طبیعی چاپ و منتشر کرد.
چاپ ۵۰ عنوان کتاب تخصصی در انتشارات پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی گیلان شمیم مقدمی با اشاره به این که انتشارات علمی پژوهشکده محیط زیست از امسال تغییر نام پیدا کرده و با عنوان انتشارات سازمان جهاددانشگاهی گیلان فعالیت دارد، اظهار کرد: با گسترش حوزه فعالیت نشر؛ مبنای چاپ کتاب‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف است.

مقدمی تصریح کرد: با توجه به این که کتاب‌ها تخصصی دانشگاهی و مرجع هستند استقبال از کتاب‌های منتشر شده، بسیار خوب است.

وی با اشاره به اینکه انتشارات سازمان جهاددانشگاهی گیلان آمادگی چاپ کتاب‌های اساتید و مولفین سراسر کشور را دارد، تاکید کرد: کتاب‌هایی که قابلیت چاپ داشته باشد ابتدا به سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی ارجاع و پس از اخذ موافقت اولیه؛ به انتشارات سازمان جهاددانشگاهی گیلان ارجاع داده و مورد داوری علمی قرار می‌گیرد.

مقدمی گفت: پس از پذیرش در داوری علمی؛ مراحل ویراستاری، صفحه آرایی، طراحی جلد انجام و شابک و فیپا «مجوز انتشار از خانه کتاب و وزارت ارشاد» اخذ و آماده چاپ می‌شود.مدیر مسئول انتشارات سازمان جهاددانشگاهی گیلان با بیان اینکه تا پایان مردادماه امسال ۱۴ عنوان کتاب آماده چاپ است، تصریح کرد: از این تعداد دو کتاب اخیرا به چاپ رسیده، هفت عنوان در مرحله دریافت فیپا و پنج عنوان نیز در مرحله داوری علمی هستند.