بازدید حجت الاسلام دکتر شریفی، رئیس دانشگاه قم از جهاددانشگاهی

۲۰ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۹ کد : ۷۴۵۸۵ عمومی
حجت‌الاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم، به‌مناسبت ۱۶‌مر‌دادماه سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی  از این مجموعه  بازدید کرد.
بازدید حجت الاسلام دکتر شریفی، رئیس دانشگاه قم از جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم، امروز، ۱۵ مردادماه، به‌مناسبت ۱۶‌مر‌دادماه سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی  از این مجموعه  بازدید کرد.

در این مراسم که با حضور، حامد حیاتی، رئیس جهاددانشگاهی واحد قم و علی حسینی، معاون فرهنگی این واحد برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم گفت: دغدغه فرهنگی و سبک زندگی و آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه قم نسبت به سابق افزایش پیدا کرده است.

تجربه جهاددانشگاهی قابلیت انتقال به جهان اسلام و جبهه مقاومت دارد

وی با بیان اینکه دانشگاه قم به‌عنوان سالم‌ترین دانشگاه در عرصه آسیب‌های اجتماعی شناخته شد، افزود: این عنوان بار مسئولیت بیشتری را برای دانشگاه قم به‌‌وجود آورده است و لذا دغدغه‌مندی مسئولان دانشگاه را در این عرصه افزایش داده است.

شریفی اظهار کرد: تدوین برنامه فرهنگی و معرفتی دانشگاه قم در سال جاری درحال تدوین است که اجرای این طرح مدون و منظم فرهنگی فعالیت‌های شبانه‌روزی و تلاش مداوم مسئولان دانشگاه را می‌طلبد.

وی ضمن تشریح ظرفیت‌های جهاددانشگاهی و دانشگاه قم، اظهار کرد: تجربه جهاددانشگاهی قابلیت انتقال به جهان اسلام و جبهه مقاومت را دارد.

جهاد دانشگاهی قم؛ بازوی اجرایی دانشگاه‌ها

در ادامه، حامد حیاتی، رئیس جهاددانشگاهی واحد قم، گفت: برگزاری کرسی‌های ترویجی، نشست مهدویت با معاونان فرهنگی، مسابقات کتابخوانی، معرفی کتاب، نقد کتاب، راه‌اندازی نشریه الکترونیکی به زبان‌های آذری و عربی و امیدآفرینی از منظر مذاهب اسلامی از اقداماتی بود که جهاد دانشگاهی قم در حال پیگیری و انجام آن در دوره پیشین از جشنواره ملی مهدویت انجام داد.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی قم بازوی اجرایی دانشگاه‌هاست و رسالت ذاتی جهاد دانشگاهی این است که ریل‌گذاری کنیم و سنجش افکار دانشجویان توسط جهاد انجام شود تا متولیان امر در راستای اجرای فعالیت‌های فرهنگی به‌درستی تصمیم‌گیری کنند.

حیاتی یادآور شد: الهیات کاربردی برای دانشجویان باید موردنظر جهاد دانشگاهی و دانشگاه قم باشد که به‌صورت نظام‌مند به این مهم بپردازیم و سبک زندگی اسلام ناب را به دانشجویان معرفی کنیم.

ضرورت تقویت همکاری‌های روابط عمومی دانشگاه قم با جهاددانشگاهی استان

مهدی محمدی، مدیرکل اداره روابط عمومی دانشگاه قم، در این جلسه نیز، ضمن تبیین ظرفیت‌های همکاری‌های روابط عمومی این دانشگاه با جهاددانشگاهی واحد قم بیان کرد: اجرای برنامه‌های متنوعی در حوزه‌های مختلف عمومی و تخصصی به‌ویژه برگزاری کرسی‌های علمی و ترویجی و انعکاس اخبار این نشست‌ها در رسانه‌های ایکنا و ایسنا در دستور کار ما قرار دارد.

وی افزود: راه‌اندازی کتابخانه تخصصی کودک و نوجوان و مهد کودک، برگزاری برنامه‌هایی در حوزه کتاب و کتابخوانی با محوریت کتب دفاع مقدس و هفته کتاب و کتابخوانی و نیز برگزاری نشست‌های تخصصی ازجمله اقدامات و ظرفیت‌هایی انجام شده است که روابط عمومی دانشگاه قم با همکاری جهاد دانشگاهی می‌تواند ارتقا ببخشد.

عضویت ۹۲۰ دانشجو در سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد قم

در ادامه، علی حسینی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد قم، ضمن ارائه گزارش عملکرد این معاونت طی یک سال اخیر، اظهار کرد: طرح سنجش نگرش دانشجویان نسبت به مسائل اجتماعی و فرهنگی را آغاز کردیم و خروجی این طرح را با فعالان فرهنگی دانشگاه‌های استان با هدف کمک به برنامه‌ریزی‌های فرهنگی مطرح می‌کنیم.

حسینی با بیان اینکه صدور انقلاب از طریق حوزه دانشجویی باید انجام شود و دانشجویان و طلاب بین‌المللی در این زمینه می‌توانند کمک زیادی داشته باشند، بیان کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه شتاب‌دهی و تبدیل ایده دانشجویی به محصول فعالیت دارد و در حوزه‌های دینی، ایده‌پردازی جشنواره مهدویت انجام شد و لازم است که این ایده‌ها با حمایت نهاد رهبری به محصول و عرصه تولید تبدیل شود.

حسینی با اشاره به عضویت ۹۲۰ دانشجو در سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد قم، بیان کرد: در سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی حلقه متفکر و شبکه توانمندسازی را تشکیل دادیم تا دانشجویان پس از پایان تحصیل آموزش‌هایی در زمینه‌های مختلف فرا گرفته باشند؛ ۳۴ مهارت فردی، ذهنی و خودآگاهی توسط همکاران ما در جهاد دانشگاهی شناسایی شده و تمام تلاش ما بر این بوده با این آموزش‌هابه تقویت هویت دانشجویی کمک کنیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد اخبار منتشر شده با برچسب دانشگاه قم در بک سال اخیر در ایکنا ۱۹۳ و ایسنا ۲۵۵ خبر بوده است، گفت: برگزاری‌ دوره‌های مختلف خبرنگاری با همکاری دانشگاه قم طی یک سال اخیر ازجمله فعالیت‌های مشترک این نهاد انقلابی با دانشگاه قم بوده است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی قم بیان کرد: سنجش نگرش ارزش‌های فردی اجتماعی دانشجویان در چهار بخش ارزش‌های فرهنگی، دغدغه‌های دانشجویی، ارزش‌های اجتماعی و نظر سنجی دانشجویی کلی به همت جهاد دانشگاهی استان قم در دانشگاه‌های استان انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این داده‌های پیمایش شده در نحوه سیاست‌گذاری حوزه‌های فرهنگی تأثیرگذار است، یادآور شد: در نظرسنجی سنجش برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، پیمایش ملی سلامت اجتماعی و سرمایه اجتماعی دانشجویان مورد بررسی قرار می‌گیرد.

یاسر شریفی، سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی قم نیز در ادامه به تشریح توانمندی‌های این نهاد انقلابی پرداخت و گفت: جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی، حلقه واسطه بین جامعه و حوزه‌های مختلف دانشگاهی است.
 
وی افزود: جهاددانشگاهی می‌تواند با ارائه توانمندی و ظرفیت‌های موجود و تعامل با دانشگاه‌ها، مسائل را در چارچوب علمی و دانشگاهی ارزیابی کند.

کلید واژه ها: چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی رئیس دانشگاه قم


نظر شما :