اعطای تسهیلات در حمایت از نسل جوان به مناسبت سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی

۱۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۶ کد : ۷۴۵۶۲ فرهنگی
مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران از اعطای تسهیلات بدون نوبت ویژه فرزندان خانواده‌های جهادگر به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی خبر داد.
اعطای تسهیلات در حمایت از نسل جوان به مناسبت سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی

به گزارش روابط‌عمومی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران (ایسفا)، افسانه بیات مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران ضمن تبریک سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی با بیان اهمیت حمایت از نسل جوان گفت: باهدف پاسداشت زحمات جهادگران و حمایت از آینده‌سازان کشور تسهیلات ویژه به فرزندان خانواده‌های جهادگر اعطا می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به نقش مهم جهادگران در توسعه کشور، خاطرنشان کرد: این تسهیلات می‌تواند انگیزه‌ای برای ادامه مسیر علمی و خدمت به جامعه در فرزندان جهادگران باشد.

افسانه بیات با اشاره به نحوه اعطای این تسهیلات گفت: فرزندان خانواده‌های جهادگر که در مسابقات قرآنی و المپیادهای علمی کشوری حائز مقام‌های اول تا سوم شده باشند می‌توانند برای دریافت کمک هزینه‌ خرید لپ تاپ به مبلغ 100میلیون ریال، تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 31 مردادماه 1403 به صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران مراجعه نمایند.

گفتنی است؛ علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی isfa.acecr.ac.ir  مراجعه و یا با شماره 66971353 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: صندوق صندوق قرض الحسنه صندوق قرض الحسنه دانشجویان قرض الحسنه جهاددانشگاهی چهل وچهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی