پیام استاندار قم به مناسبت سالروز تشکیل جهاددانشگاهی/جهاددانشگاهی نماد استقلال علمی و فرهنگی کشور است

جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان
۱۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۷ کد : ۷۴۴۴۲ عمومی تاپ خبر
استاندار قم با صدور پیامی فرا رسیدن ۱۶ مرداد سالروز تشکیل جهاددانشگاهی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر سید محمد آقامیری استاندار قم به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی پیامی صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

بسمه تعالی

جهاددانشگاهی از ثمرات و افتخارات بزرگ انقلاب اسلامی و نماد استقلال علمی و فرهنگی کشور است.

جای بسی امیدواری است که در پرتو شکل گیری این نهاد انقلابی نشات گرفته از اندیشه ژرف و نگاه عمیق و تحول گرای امام راحل و با همت و تلاش جهادی دانشمندان و جهادگران مخلص و متعهد، گام‌های بلندی برای دستیابی به فناوری‌های روز و شتاب بخشی به روند پیشرفت و شکوفایی علمی کشور برداشته شد.

اکنون و با گذشت بیش از چهار دهه از تاسیس جهاددانشگاهی، این مجموعه توانسته است با نصب العین قرار دادن فرامین امام خمینی و رهبر معظم انقلاب اسلامی به توفیقات چشمگیر و افتخارات تحسین برانگیزی در عرصه‌های علمی، پژوهشی و پیشرفت‌های فناورانه به ویژه در حوزه دارو و درمان دست یابد و مرور کارنامه ۴۴ ساله آن گویای این حقیقت شیرین است.

اینجانب ضمن ارج نهادن به مجاهدت‌های ارزنده دانشمندان و نخبگان علمی کشور، فرارسیدن ۱۶ مرداد سالروز تاسیس جهاددانشگاهی را به عموم تلاش‌گران این مجموعه به ویژه مدیران و پرسنل پرتلاش جهاددانشگاهی استان قم تبریک عرض می‌نمایم.

سلامتی و‌ توفیقات روزافزون این مجموعه بزرگ و کارکنان گرانقدر آن را از درگاه خداوند منان مسالت دارم.

کلید واژه ها: سالگرد44 چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی