توسط جهاددانشگاهی استان سمنان برگزار شد؛

برگزاری دوره بین المللی روش های نوین آموزش و یادگیری زبان انگلیسی در سمنان

۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰ کد : ۷۴۴ آموزش و کارآفرینی
سومین دوره از سلسله دوره های کشوری بین المللی آموزش و یادگیری زبان انگلیسی در کشور توسط جهاددانشگاهی استان سمنان و با حضور مدیرکل برنامه ریزی و توسعه آموزش جهاددانشگاهی به مدت دو روز در سمنان برگزار می شود.
برگزاری دوره بین المللی روش های نوین آموزش و یادگیری زبان انگلیسی در سمنان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان سمنان، رییس جهاددانشگاهی استان سمنان در مراسم افتتاحیه سمینار بین المللی روش های نوین آموزش و یادگیری زبان انگلیسی در سمنان گفت: در راستای اجرای برنامه ششم جهاددانشگاهی در حوزه آموزش در خصوص اجرای آموزش های بین المللی توسط جهاددانشگاهی و چشم انداز واحد استان سمنان و متناسب با اهداف عالی جهاددانشگاهی کشور این دوره و سمینار بین المللی برگزار می شود.

حسن رهایی افزود: در ادامه سلسله دوره های کشوری بین المللی یادگیری و آموزشی زبان انگلیسی در کشور سومین کارگاه و دوره بین المللی توسط جهاددانشگاهی و در استان سمنان به مدت 2 روز برگزار می شود. که در طی این دو روز  اساتید بین الملل  از جمله دکتر مهرداد انزالی، از اساتید برجسته و نماینده آزمون های دانشگاه کمبریج آمریکا و همچنین دکتر حامد برقی مدرس مؤسسه بین المللی York  انگلستان به آموزش و ارائه روش های نوین آموزش و یادگیری زبان انگلیسی خواهند پرداخت.

وی با اشاره به اینکه نگاه جهاددانشگاهی به این دوره ها و سمینارها های آموزشی در راستای شعار ما می توانیم است، افزود: در این دوره ها سعی می شود روش های نوین آموزش و یادگیری با نگاه خلاق و نوآوری، و با محوریت بومی سازی محتوا های آموزشی ارایه شود.

رییس جهاددانشگاهی استان سمنان با تأکید بر اینکه ما در کنار آموزش زبان انگلیسی به فرهنگ، تمدن و اکوسیستم فرهنگی کشور خودمان نیز نگاه و توجه ویژه ای خواهیم داشت، ادامه داد: جهاددانشگاهی در تدوین و ارائه محتواهای آموزشی زبان انگلیسی برای فراگیران خود، اکوسیستم فرهنگی، اجتماعی و ... را نیز مد نظر قرار می دهد.

رهایی تصریح کرد: آموزش زبان انگلیسی یک ابزار برای ما است و نباید با آموزش زبان انگلیسی از فرهنگ و تمدن کشور خودمان غافل شویم، نگاه و رویکرد ما در جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی این است که فرهنگ، تمدن و اکوسیستم فرهنگی کشور خودمان با محتواهای آموزش زبان انگلیسی تلفیق شود.


نظر شما :