جهاددانشگاهی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است

۱۶ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۸ کد : ۷۴۳۵۹ عمومی تاپ خبر
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی جهاددانشگاهی را از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران برشمرد.
جهاددانشگاهی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکتر علیرضا نوین نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی:در آستانه ۱۶ مردادماه و فرارسیدن چهل و چهارمین سالروز تشکیل نهاد انقلابی جهاددانشگاهی به عملکرد و خدمات جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت: این نهاد انقلابی باعث توسعه توانمندی‌های نخبگان و دانشمندان در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی و رسانه‌ای شده و همواره در راستای حل مشکلات مردم پیشگام بوده است.

وی به روحیه جهادی جهادگران دانشگاهی اشاره کرد و افزود: بنیه این مجموعه با روحیه جهادی، ایمان، اعتقاد و باور به شعار ما می‌توانیم آمیخته شده است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی بر لزوم حمایت مجلس شورای اسلامی از جهاددانشگاهی تاکید کرد و ادامه داد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت باید از جهاددانشگاهی به عنوان نهاد انقلابی تأثیرگذار در جامعه و تشکیل شده از باورهای مردم، حمایت همه‌ذجانبه‌ای داشته باشند.

وی تصریح کرد: مدیران سازمان جهاددانشگاهی باید با تدبیر و درایت لازم از مشکلات موجود و موانع عبور کنند و زمینه‌های پیشرفت خود را فراهم سازند.

کلید واژه ها: سالگرد44 چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی سالگرد44