توسط یکی از جهادگران این نهاد انجام گرفت؛

صعود به ۴۴ قله مرتفع کشور به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی

جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان
۱۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۳ کد : ۷۴۲۵۴ عمومی تاپ خبر
در آستانه چهل و چهارمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی یکی از جهادگران این نهاد به ۴۴ قله کشور ازجمله دماوند مرتفع‌ترین قله کشور به ارتفاع ۵۶۷۱ صعود کرد.
صعود به ۴۴ قله مرتفع کشور به مناسبت چهل و چهارمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در آستانه چهل و چهارمین سالروز تشکیل جهاددانشگاهی، رضا علیخانی از جهادگران دفتر مرکزی جهاددانشگاهی در یک ماه گذشته به 44 قله کشور ازجمله دماوند مرتفع‌ترین قله کشور به ارتفاع ۵۶۷۱ متر صعود کرد.

علیخانی که تاکنون سابقه صعود به 50 قله بالای 4 هزار متر را دارد، از تیرماه گذشته با سفر به استان‌های مازندران، لرستان، مرکزی، اصفهان و ... به بالغ‌بر 44 قله صعود کرده است.

گفتنی است، این کوهنورد جهادگر 5 سال است به‌صورت حرفه‌ای ورزش کوهنوردی را انجام می‌دهد و آرزو دارد در صورت حمایت مالی به قله‌های بین‌المللی صعود کند و نام جهاددانشگاهی را بر فراز این قله‌ها به ثبت برساند.