دستیابی به دانش فنی تولید فلزات گران بها از بردهای الکترونیکی مستعمل در جهاددانشگاهی تربیت مدرس

جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان
۱۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۴ کد : ۷۴۰۳۸ پژوهش و فناوری تاپ خبر
سرپرست جهاددانشگاهی تربیت مدرس با اشاره به این که جوانان دانشگاهی به عنوان لایه نخبه جامعه نقشی برجسته در فعالیت های دانش بنیان جهاددانشگاهی دارند، گفت: دستیابی به دانش فنی تولید فلزات گرانبها از بردهای الکترونیکی مستعمل یکی از فعالیت های شاخص و دانش بنیان واحد است که با اجرای طرح مذکور قادریم از هر ۱۰۰۰ کیلوگرم از این زباله، ۱۰۰ گرم طلا، ۴۰۰ گرم نقره، ۲۰۰ کیلو مس، ۲۰ کیلوگرم قلع و ۳۰ کیلوگرم روی را بازیافت کنیم.
دستیابی به دانش فنی تولید فلزات گران بها از بردهای الکترونیکی مستعمل در جهاددانشگاهی تربیت مدرس

دکتر مهدی اسکندری سرپرست جهاددانشگاهی واحد تربیت مدرس در گفتگویی با روابط عمومی این نهاد به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، گفت: جهاددانشگاهی به عنوان «الگوی پیشرفت با ایمان، امید و اعتماد به جوانان» مصداق عینی تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم» است که رهبر معظم انقلاب به عنوان شعار سال انتخاب فرموده اند. 

وی افزود: جوانان دانشگاهی به عنوان لایه نخبه جامعه نقشی برجسته در فعالیت های دانش بنیان جهاددانشگاهی دارند و این نهاد افتخار خود را در میدان دادن و حمایت از ایده های جوانان نخبه دانشگاهی دانسته و تلاش کرده است که در حد توان با حمایت مادی و معنوی زمینه لازم را برای تبدیل ایده به محصول فراهم کند. 

دکتر اسکندری در ادامه، برنامه های شاخص واحد تربیت مدرس را در حوزه فرهنگی یادآور شد و افزود: این واحد ضمن حمایت از برنامه های فرهنگی در سطح دانشگاه، تمرکز جدی خود را بر فعالیت های دانایی محور در قالب مرکز مطالعات آینده پژوهی با هدف تلاش برای بهبود فضای سیاستگذاری فرهنگی در کلان کشور معطوف نموده است. 

سرپرست پژوهشکده فراوری مواد معدنی در ادامه به فعالیت های شاخص این واحد در حوزه پژوهش پرداخت و با بیان اینکه «دستیابی به دانش فنی تولید فلزات گرانبها از بردهای الکترونیکی مستعمل» یکی از فعالیت های شاخص و دانش بنیان واحد است، افزود: برآوردها گویای تولید 10 کیلوگرم زباله الکترونیک به ازای هر نفر در طول سال در کشور می باشد که 20 درصد از این میزان در شرایط فعلی کشور قابل بازیابی می باشد که بالغ بر 160 میلون تن است. 

وی افزود: با اجرای طرح مذکور قادریم که از هر 1000 کیلوگرم از این زباله، 100 گرم طلا، 400 گرم نقره، 200 کیلو مس، 20 کیلوگرم قلع و 30 کیلوگرم روی را بازیافت کنیم. دکتر اسکندری همچنین از طرح های «احداث پایلوت تولید رنگ دانه های مبتنی بر اکسید آهن از ضایعات آهن» و « افزایش فضاهای فیزیکی و راه اندازی پایلوت لیچینگ و فلوتاسیون» به عنوان دیگر فعالیت های دانش بنیان واحد تربیت مدرس یاد کرد. 

وی در بخش دیگری از گفتگوی خود به فعالیت های آموزشی جهاددانشگاهی تربیت مدرس پرداخت و با بیان اینکه رویکرد اصلی آموزش های این واحد از نوع کاربردی و متناسب با نیاز صنعت است، خاطرنشان کرد: تلاش ما در عرصه آموزش تبدیل یافته های علمی همکاران به دوره های آموزشی و ارایه به فعالان حوزه معدن و صنعت است که در این خصوص تاکنون موفق به طراحی و اجرای 500 عنوان آموزشی شده ایم. 

دکتر اسکندری در پایان کاربردی ترین حمایت از فعالیت دولت جدید را تقویت فعالیت های علمی و تلاش در راستای انجام پروژه هایی که بتواند پاسخگویی نیازهای جامعه به خصوص در حوزه های صنعت و معدن باشد عنوان و تصریح کرد: جهاددانشگاهی تربیت مدرس در این خصوص از هیچ گونه تلاش و مساعدتی مضایقه نخواهد کرد.

کلیدواژه‌ها: سالگرد44 چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی


نظر شما :