دکترمنتظری در مراسم یادبود جهادگر پیشکسوت جهاددانشگاهی:

دکتر "حمیدی امامی" فردی خودساخته و در رکاب انقلاب بود

۱۸ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۷ کد : ۷۴ عمومی
مراسم یادبود دکتر هادی حمیدی امامی، جهادگر پیشکسوت جهاد دانشگاهی امروز، ۱۸ فروردین ماه با حضور دکتر طیبی، رییس جهاددانشگاهی و جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی و خانواده آن مرحوم در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
دکتر "حمیدی امامی" فردی خودساخته و در رکاب انقلاب بود

به گزارش  روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، دکتر هادی حمیدی امامی که در اولین روز سال نو به دیار باقی شتافت، به مدت 30 سال در جهاددانشگاهی فعالیت داشت که 13 سال آن در دانشگاه علم و فرهنگ و در مقام ریاست این دانشگاه سپری شد.
دکتر علی منتظری، رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، دکتر حمیدی امامی را "در رکاب انقلاب" توصیف و تأکید کرد: وی از همان ابتدای انقلاب و در تمام مسوولیت هایی که بر عهده داشت، در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب تلاش کرد.
وی با بیان اینکه دکتر حمیدی امامی مدتی در دفتر پشتیبانی جبهه و جنگ جهاد دانشگاهی فعال بوده‌اند، از خدمات وی در جهاد سازندگی شهر زادگاه ایشان "اَملش" یاد کرد و گفت: وی به روستاهای محل زادگاه خود نیز خدمت می‌کرد.
دکتر منتظری در سخنانی به اعزام خود و دکتر حمیدی امامی به سومار در سال 59 و بعد از انقلاب فرهنگی اشاره کرد و گفت: در آن زمان این منطقه آماج حملات صدام بود. این در حالی بود که تا زمان برگشت ما به تهران، سومار از سکنه خالی شد.
وی برخی فعالیت‌های وی در سومار را کارهای فرهنگی، کمک به روستاییان در کارهای کشاورزی، تدریس قرآن و… برشمرد و اضافه کرد: عمده فعالیت ما فعالیت‌های پزشکی بود.
رییس پیشین جهاددانشگاهی زمان برگشت خود و دکتر حمیدی امامی به تهران در شهریور ماه همان سال را مقارن با آغاز جنگ تحمیلی عنوان کرد و گفت: بنابراین چنین می‌توان گفت که وی بعد از انقلاب فرهنگی تا زمانی که در قید حیات بود، مشغول خدمت‌رسانی بود.
دکترمنتظری در پایان سخنانش دکتر حمیدی امامی را فردی خودساخته، توصیف و ابراز امیدواری کرد که زحمات وی در نزد پروردگار مضاعف شده و موجبات شادی روح آن مرحوم را فراهم آورد.
مصطفی فرحزادی، مدیر تدارکات دانشگاه علم و فرهنگ و همراه قدیمی دکتر حمیدی امامی نیز درباره وی به خبرنگار ایسنا گفت: در سال 72 کار در مؤسسه علم و فرهنگ را به همراه مرحوم حمیدی امامی، در حالی آغاز کردیم که تنها 42 الی 43 دانشجو در مقطع فوق دیپلم و در رشته‌های هنری مشغول به تحصیل بودند.
وی با بیان اینکه بعد از دکتر عسگری، دکتر حمیدی امامی ریاست دانشگاه را بر عهده گرفتند، از اجاره چند ساختمان و اختصاص آن‌ها به دانشگاه علم و فرهنگ یاد کرد و گفت: در آن زمان چنین اموری با کم‌ترین بودجه و حداقل امکانات صورت می‌گرفت.
فرحزادی سپس به دریافت سهمیه آزمون کارشناسی در سال 78 اشاره کرد و گفت: در آن زمان مؤسسه علم و فرهنگ به دانشگاه تبدیل شد و برترین اعضای هیئت علمی را از دانشگاه‌های مختلف جذب کرد.
مدیر تدارکات دانشگاه علم و فرهنگ همچنین زحمات دکتر حمیدی امامی را برای تأسیس شعبات این دانشگاه در شهرهایی همچون کاشمر و رشت یادآور شد و افزود: ساختمان الحاقی این دانشگاه در محل کنونی آن نیز به دست وی ساخته شده است.
گفتنی است ، دکتر هادی حمیدی امامی که در نخستین روز سال جاری دار فانی را وداع گفت، سمت مدیر کل اسبق دفتر حراست جهاد دانشگاهی و نیز ریاست پیشین دانشگاه علم و فرهنگ را بر عهده داشت.
 


نظر شما :