کتاب مقدمه تحلیلی در بیمه زیان پولی در انتشارات جهاددانشگاهی استان کردستان به چاپ رسید

۰۲ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۳ کد : ۷۳۷۱۷ فرهنگی
کتاب «مقدمه تحلیلی در بیمه زیان پولی » نوشته سیدمحمدظاهر ابراهیمی، بهار بوبانیان، دنیا شریفی در انتشارات جهاددانشگاهی کردستان به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان،کتاب "مقدمه تحلیلی در بیمه زیان پولی" یک راهنمای جامع و تحلیلی در زمینه بیمه زیان پولی است. تغییرات در شرایط اقتصادی کلان می‌تواند تأثیر قابل توجهی در بیمه زیان پولی داشته باشد. به عنوان مثال، در دوران رکود اقتصادی که با کاهش فعالیت‌های اقتصادی و افزایش بیکاری همراه است، تقاضا برای بیمه زیان پولی نیز کاهش می‌یابد. در این شرایط، شرکت‌های بیمه ممکن است با مشکلات مالی روبرو شوند و نیاز به تغییر سیاست‌ها و استراتژی‌های خود داشته باشند. همچنین، در دوران رکود اقتصادی، خطرات اقتصادی مانند تجارت نامشروع و تقلب بیشتر می‌شوند که می‌تواند به افزایش خسارت‌های بیمه زیان پولی منجر شود.

از سوی دیگر، در دوران رونق اقتصادی که با رشد اقتصادی و افزایش فعالیت‌های تجاری همراه است، تقاضا برای بیمه زیان پولی نیز افزایش می‌یابد. در این شرایط، شرکت‌های بیمه ممکن است با چالش‌هایی مانند افزایش تعداد خسارت‌ها و نیاز به تأمین منابع مالی بیشتر روبرو شوند. همچنین، در دوران رونق اقتصادی، خطرات اقتصادی مانند سرمایه‌گذاری نامناسب و رشد ناپایدار می‌تواند به افزایش خسارت‌های بیمه زیان پولی منجر شود.

کتاب « مقدمه تحلیلی در بیمه زیان پولی » در 108  صفحه در قطع رقعی  و با قیمت 160 هزار تومان در مرداد ماه 1403 توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان کردستان منتشر شده است.

علاقه‌مندان برای تهیه این اثر می‌توانند با سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان کردستان با شماره تماس 33287517-087 تماس حاصل کنند.