حضور جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در نمایشگاه دستاوردهای ستاد احیای دریاچه ارومیه

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۲ کد : ۷۳۶۳
جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در در نمایشگاه دستاوردهای ستاد احیای دریاچه ارومیه،طرح های فرهنگی و اجتماعی انجام یافته در خصوص احیای دریاچه ارومیه را به نمایش گذاشت.
حضور جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در نمایشگاه دستاوردهای ستاد احیای دریاچه ارومیه

 

به گزارش روابط عمومی واحد آذربایجان غربی، دکتر امین رستم سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در جریان بازدید معاون استاندار، فرماندار ارومیه، مدیر دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه، مدیرکل حفاظت محیط زیست اذربایجان غربی، روسای دانشگاهها و سایرمسوولان استانی از غرفه جهاد دانشگاهی  با تشریح فعالیت های صورت گرفته توسط جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی اظهار کرد:طی سال گذشته و امسال جهاد دانشگاهی استان 4 طرح ملی و منطقه ای را به کارفرمایی استانداری آذربایجان غربی در راستای احیای دریاچه ارومیه اجرا کرد که جشنواره ملی تولید محتوای دیجیتال دریاچه ارومیه، طرح های توسعه کشت گیاهان دارویی کم آب بر در حوزه دریاچه ارومیه ، ظرفیت سازی در خصوص معیشت های جایگزین و توسعه مشاغل خانگی با تکیه بر آموزش زنان روستایی در 2 فاز اجرا شده است.

وی با تشریح روند اجرایی طرح  ظرفیت سازی در خصوص معیشت های جایگزین و توسعه مشاغل خانگی با تکیه بر آموزش زنان روستایی در روستاهای منتخب حوضه آبریز دریاچه رومیه در دوفاز  خاطرنشان کرد:طرح مزبور با مکانیزمی علمی مبتنی بر عملیات اجرایی با موفقیت به اتمام رسید.

دکتر رستم زاده ادامه داد: این طرح در 36 روستای منتخب 6 شهرستان حوضه آبریز دریاچه ارومیه به اجرا در آمد.

وی افزود:در قالب این طرح ابتدا  دارایی های همه روستاهای منتخب شناسایی و بر اساس نظر کارگروه علمی و پژوهشی تشکیل شده کسب و کارهای جایگزین در همه روستاهای منتخب پیشنهاد شد .

سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی  اظهار کرد:طرح توسعه کشت گیاهان دارویی کم آب بر در حوزه دریاچه ارومیه نیز با توجه به زمان عقد  قرارداد و اعلام و اجرای طرح در سه شهر ارومیه، نقده و سلماس شروع شده و در راستای اثربخش بودن هر چه کیفی تر طرح با توجه به شرایط جغرافیایی  با یک زمان بندی مشخص بتوانیم در موعد پیش بینی شده طرح را به اتمام برسانیم.

وی همچنین در تشریح جشنواره ملی تولید محتوای دیجیتال دریاچه ارومیه بعنوان یکی دیگر از طرحهای مرتبط با ستاد احیای دریاچه ارومیه در حوزه استارت آپی اظهار کرد: در این جشنواره 86 ایده مطرح شد که از این تعداد 18 ایده انتخاب و به مرحله اصلی رویداد استارت آپ راه یافت.

امین رستم زاده با بیان اینکه از 18 ایده منتخب در این جشنواره، 12 ایده در بخش دانشجویی و 6 ایده در بخش دانش آموزی است، افزود: 250 نفر در روز اول رویداد شرکت داشتند و 35 درصد آنان را دانش آموزان تشکیل می دادند که این رقم بسیار قابل توجه است.

دکتر رستم زاده با اشاره به برگزاری 14 ساعت کارگاه تیم سازی، بوم مدل کسب وکار ناب و کارگاه نحوه ارائه موثر ایده بیان کرد: 6 پیش رویداد بزرگ با رکورد درخشان که نشان از لجستیک قوی و حمایت قدرتمند از این رویداد بود با همکاری جهاد دانشگاهی، استانداری آذربایجان غربی، ستاد احیای دریاچه ارومیه و سازمان حفاظت محیط زیست در شهرهای تهران، تبریز، ارومیه، سنندج و بندرعباس برگزار شد.

سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی  بابیان اینکه 17 هزار و 500 نفر ساعت از برنامه ها و رویدادهای جشنواره بهره مند شدند، اضافه کرد: این جشنواره در 6 محور وب سایت و شبکه های اجتماعی، فیلم و مستند کاربردی، بازی های رایانه ای و انیمیشن، نرم افزارهای تلفن همراه، نرم افزارهای کاربردی و اینترنت اشیا برگزار شد.

نمایشگاه دستاوردهای ستاد احیا در سه استان حوضه آبریز دریاچه از جمله آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان در 48 غرفه به نمایش گذاشته شده است.

این نمایشگاه  تا 23 اردیبهشت از ساعت ۱۰ صبح الی 20 شب برای بازدید علاقه مندان دایر است.

 


نظر شما :