امضای تفاهمنامه همکاری علمی- اجرایی میان جهاددانشگاهی استان و میراث فرهنگی اصفهان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، به منظور ارتقای سطح همکاری با استفاده از ظرفیتهای جهاددانشگاهی واحد اصفهان و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان و همچنین ایجاد فضایی برای گفتگو و تبادل اندیشه و همکاریهای اجرایی در حوزههای مختلف آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی، فرهنگی، سلامت (تشخیص و ...) و تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان میان جهاددانشگاهی جلسهای در اداره کل میراث فرهنگی با حضور روسای این دو سازمان و جمعی از معاونان و کارشناسان این اداره کل و جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد.
دکتر امیر کرمزاده، رئیس اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان، با ابراز خرسندی از سابقه همکاری پژوهشی با جهاددانشگاهی واحد اصفهان بهویژه در تدوین بازنگری طرح جامع گردشگری استان، خواستار همکاری بیشتر در زمینههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی با این سازمان به عنوان نهادی دانشگاهی-اجرایی شد.
وی تاکید کرد: با تصویب این طرح در شورای توسعه برنامهریزی، نقشه راه گردشگری استان مشخص شده و مصوبات این طرح به عنوان اولویت و تکلیف قانونی در دستور کار تمام نهادها و دستگاههای ذیربط قرار خواهد گرفت.
دکتر زاهد شفیعی، رئیس جهاددانشگاهی واحد اصفهان نیز در این نشست با معرفی ظرفیت بخشهای مختلف جهاددانشگاهی در زمینههای مختلف همچون معاونت آموزش و کارآفرینی، معاونت پژوهشی با سابقه پژوهش در زمینه گردشگری و صنایعدستی، مرکز افکارسنجی (ایسپا) جهاددانشگاهی اصفهان، دو خبرگزاری مطرح ایسنا و ایکنا، واحد انتشارات با سابقه طولانی در زمینه نشر و مرکز تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان (ستفا)، خاطرنشان کرد: این واحد میتواند با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان همکاریهای سازندهای داشته باشد.
در پایان این جلسه، تفاهمنامه علمی و اجرایی به امضای طرفین رسید. مطابق با مفاد این تفاهمنامه قرار است جهاددانشگاهی اصفهان و اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان در زمینههای متنوعی ازجمله موارد زیر همکاری داشته باشند:
- برگزاری و طراحی دورههای آموزشی مشترک
- تعریف و اجرای فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی مشترک ماموریتگرا و مبتنی بر نیاز بازار
- انجام فاز عملیاتی طرح جامع گردشگری استان اصفهان
- تهیه بستههای سرمایهگذاری گردشگری استان
- همکاری در برگزاری رویدادهای تخصصی مشترک داخلی و بینالمللی
- همکاری در تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی-تخصصی و تبادل آنها
- همکاری برای تولید محتوای فاخر متنی و چند رسانهای مشترک در کلاس بینالمللی در قالب روشهای جدید
- تبادل اطلاعات و ایجاد جریان دانایی با استفاده از بستر خبرگزاریهای ایسنا و ایکنا، روزنامه بازارکار
- همکاری در راهاندازی پارک صنایع خلاق، صنایع فرهنگی و ...
- ایجاد زمینه تعامل دوجانبه در راستای تجاریسازی ایدههای نوآورانه و محصولات و خدمات فناورانه
- مشارکت در تشکیل کمیتهها و شوراهای تخصصی و مشورتی، میزهای تخصصی
- ارائه خدمات مشاوره علمی و تخصصی در قالب اندیشکدهها و هیاتهای اندیشهورز
نظر شما :