رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خبر داد:
فعالیت ۱۷ گروه دانشجویی حامی محیط زیست و منابع طبیعی در سیستان و بلوچستان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، دکتر کاظمی در نشست منطقه ۶ کشوری باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی که به همت جهاددانشگاهی واحد سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: این باشگاه از سال ۸۷ تا ۸۸ فعالیت خود را با برگزاری اولین گردهمایی کشوری با حضور ۶۰ گروه دانشجویی حامی محیط زیست و منابع طبیعی آغاز کرد.
وی ادامه داد: سال ۸۹ و ۹۰ دومین گردهمایی گروههای دانشجویی حامی به صورت کشوری برگزار شد.
رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی با اشاره به توقف فعالیت های این باشگاه به دلیل برخی از مشکلات تا سال ۹۵ گفت: در سال ۹۵ فعالیت های باشگاه با برگزاری سومین گردهمایی گروههای دانشجویی حامی محیط زیست و منابع طبیعی مجدد آغاز شد.
دکتر کاظمی افزود: چهارمین گردهمایی گروههای حامی در سال ۹۷ با حضور ۱۴۰ گروه برگزار شد.
وی اضافه کرد: این باشگاه زیر مجموعه سازمان دانشجویان و برخوردار از حمایت های این سازمان است.
رییس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی با بیان اینکه دانشجویان رشته های محیط زیست و منابع طبیعی و تمامی تشکل های دانشجویی در تمامی رشته حتی رشته های غیر مرتبط در شبکه باشگاه هستند، یادآور شد: منطقه ای شدن باشگاه بر اساس گسترش فعالیت ها و نیز شناسایی و بررسی نیازهای هر منطقه است.
دکتر کاظمی در راستای معرفی بیشتر باشگاه اظهار کرد: باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی مرکزی برای شناسایی، جذب، هدایت و همافزایی دانشجویان علاقمند و فعال در زمینه فعالیتهای حمایتی و حفاظتی از محیط زیست و منابع طبیعی است.
وی با اشاره به اینکه دبیرخانه باشگاه از سال ۱۳۹۰ زیر نظ سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی تشکیل شده و فعالیتهای خود را انجام میدهد، گفت: ایجاد هماهنگی و همافزایی میان فعالان دانشجویی حوزه محیط زیست، کمک به اطلاعرسانی فعالیتهای گروههای عضو باشگاه در سطح کشور و ایجاد ارتباط اعضای باشگاه با فضای کسب و کار و ایجاد زمینههای کارآفرینی در حوزه محیط زیست بخشی از فعالیت های شاخص دبیرخانه باشگاه به شمار می رود.
رییس سازمان جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از فعالیت ۴۰۰ گروه دانشجویی در هشت منطقه باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی خبر داد و گفت: منطقه ۶ باشگاه( استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان) دارای ۴۰ گروه دانشجویی فعال است که سهم سیستان و بلوچستان ۱۷ گروه دانشجویی است.
دکتر وحیدیان مدیرکل فرهنگی دانشگاه سیستان و بلوچستان در این نشست اظهار داشت: امیدواریم این هم اندیشی و همگرایی بستری مناسب برای حفاظت از محیط زیست و تروریج آن در جامعه باشد.
وی بیان کرد: استفاده از خرد جمعی و پتانسیل دانشگاه و دانشجو در بحث زیست محیطی می تواند به حفاظت محیط پیرامون کمک کند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان در ادامه ایننشست افزود: در بحث محیط زیست باید به دنبال اثر بخشی سمن ها باشیم.
پاکزاد گفت: از طریق دانشگاه و گروه های مردمی باید موضوع های حفاظت زیست محیطی را به جامعه بشناسانیم و از سازمان های مردم نهاد بیشتر استفاده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در اجرای طرح های توسعه ای باید پیوست زیست محیطی را مورد توجه ویژه قرار دهیم.
در پایان این نشست کارگاه آموزشی در ارتباط با تالاب بین المللی هامون برگزار و نیز انتخابات شورای مرکزی منطقه ۶ کشوری باشگاه انجام شد.
نظر شما :