کتاب درآمدی بر زیبایی شناسی تبلیغات در انتشارات جهاددانشگاهی استان کردستان به چاپ رسید

۲۴ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۱ کد : ۷۳۵۱۰ فرهنگی
کتاب «درآمدی برزیبایی شناسی تبلیغات» نوشته خانم دکتر سحر اتحاد محکم در انتشارات جهاددانشگاهی کردستان به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، مطالعات چند دهه اخیر روی مولفه های موثر در زیبایی شناسی تبلیغات نشان داده است، برای رسیدن به درک جامع از کارکرد تبلیغات از منظر زیبایی شناختی، ماهیت تجاری و زیبایی شناسی تبلیغات باید به طور همزمان مورد مطالعه قرار گرفته و این دو مقوله به یک همگرایی سوق داده شوند. کتاب حاضر درآمدی بر مفاهیم درهم تنیده زیبایی و تبلیغات است تا توجه پژوهشگران را به یک رویکرد پژوهشی- کاربردی موثر جلب نماید.

کتاب « درآمدی بر زیبایی شناسی تبلیغات » در 116  صفحه در قطع رقعی  و با قیمت 220 هزار تومان در تیرماه ماه 1403 توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان کردستان منتشر شده است. علاقه‌مندان برای تهیه این اثر می‌توانند با سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان کردستان با شماره تماس 33287517-087 تماس حاصل فرمایند.