اعلام نتیجه مرحله کتبی آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی

۱۸ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۸ کد : ۷۳۳۴۵ آموزش و کارآفرینی
نتایج مرحله کتبی آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، نتایج مرحله کتبی آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار شده بود، اعلام شد.

لازم به ذکر است؛ داوطلبان برای مشاهده نتیجه آزمون کتبی می‌توانند با کد ملی و کد رهگیری از  طریق لینک https://ssaa.hrtc.ir/hrt//profile اقدام نمایند.

گفتنی است؛ مرکز آزمون جهاددانشگاهی 18 خردادماه سال جاری، اقدام به برگزاری آزمون استخدامی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور کرده بود.

بر این اساس از طریق این آزمون از مجموع 493 نفر سهمیه استخدامی، تعداد 305 نفر تحت عنوان کارشناس ثبت اسناد و املاک به صورت پیمانی و تعداد 188 نفر تحت عنوان کارشناس نقشه‌برداری به صورت قرارداد کار معین جذب می‌شوند.