با حضور ۶۰ تیم دانشجویی و دانش آموزی؛

اولین دوره مسابقات استانی برنامه‌نویسی «ویرا» در کرمانشاه برگزار شد

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۲ کد : ۷۳۲۳ فرهنگی
اولین دوره مسابقات استانی برنامه نویسی "ویرا" با حضور ۶۰ تیم دانشجویی و دانش آموزی، امروز پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت به میزبانی مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه آغاز به کار کرد.
اولین دوره مسابقات استانی برنامه‌نویسی «ویرا» در کرمانشاه برگزار شد

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، مسلم حدیدی قائم مقام مؤسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه  با اشاره به شروع اولین دوره مسابقات استانی "ویرا" از امروز (۱۹ اردیبهشت) گفت: این مسابقات یک روزه بوده و در آن ۶۰ تیم دانشجویی و دانش آموزی (مقطع متوسطه) با هم به رقابت می‌پردازند.

حدیدی بیان کرد: در این دوره مسابقات ۳۵ تیم دانش آموزی و ۲۵ تیم دانشجویی حضور دارند که هر یک از این تیم‌ها سه نفره - شامل یک نفر سرپرست و دو نفر همراه- است.
وی افزود: در نوبت صبح تیم‌های دانشجویی و در گروه بعدازظهر تیم‌های دانش آموزی به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و مسابقه هم به این صورت است که از میان سوالات تخصصی، گروه‌ها با انتخاب یک سوال، سه ساعت برای پاسخ به آن فرصت دارند.
وی با بیان اینکه اختتامیه مسابقات امروز بعدازظهر برگزار می‌شود، گفت: در این مراسم از سه گروه برتر در بخش دانشجویی و سه گروه برتر در بخش دانش آموزی تجلیل می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: گروه‌های برتر برای شرکت در مسابقات ACM کشوری و جهانی آماده می‌شوند و از طرفی در جهاد دانشگاهی تلاش ما این است که این گروه‌ها را به شرکت‌های دانش بنیان در حوزه رایانه متصل کنیم.
حدیدی برگزاری مسابقات اینچنینی را زمینه ساز کاربردی شدن علوم تئوری دانست و افزود: در این مسابقات دانش آموزان و دانشجویان یاد می‌گیرند که از علمِ تئوری که فرا گرفته‌اند چطور استفاده کنند.
وی افزود: علم تا زمانی که از حالت تئوری در نیامده و شکل کاربردی نگیرد کارایی ندارد و با برگزاری مسابقات اینچنینی توجه دانشجویان و دانش آموزان به جنبه‌های کاربردی علوم معطوف می‌شود.
وی بیان کرد:  همچنین برگزاری این مسابقات می‌تواند روحیه شادی و نشاط و رقابت سالم در میان قشر جوان جامعه را ایجاد کند.
وی در پایان در خصوص انتخاب نام "ویرا"، گفت: این نام کلمه‌ای کُردی به معنای «باهوش» است و در کنار برگزاری مسابقات علمی، تلاش داریم واژه‌هایی را که بر خواسته از فرهنگ این آب و خاک است را به نسل آینده منتقل کنیم.

 


نظر شما :