اولین دورهمی «مادرانه و کودک» برگزار شد

۱۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۹ کد : ۷۳۲۲۰ آموزش و کارآفرینی
اولین دورهمی«مادرانه و کودک» به همت مرکز تخصصی جامع خانواده جهاددانشگاهی «فرداد» برگزار شد.
اولین دورهمی «مادرانه و کودک» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قم، اولین دورهمی «مادرانه و کودک» به همت مرکز تخصصی جامع خانواده جهاددانشگاهی «فرداد»  از دوشنبه 11 تیر تا چهارشنبه 13 تیر ماه به مدت سه روز  برای عموم مادران و کودکان به صورت رایگان، در این مرکز تخصصی برگزار شد.
در حاشیه این دورهمی کارگاه « یادگیری همراه با بازی» ویژه کودکان رده سنی ۴ تا ۶ سال و کارگاه مهارت های اولیه کودک خلاق ویژه مادران برگزار شد.
از خدمات این مرکز تخصصی می توان به برگزاری دوره های پیش مهارت دبستان، کلاس های تابستانه کودکان و نوجوانان، استعدادیابی و پرورش استعداد، مشاوره خانواده، تحصیلی و ازدواج اشاره کرد.
گفتنی است، کلیه علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این دوره ها با شماره های زیر تماس حاصل نموده، یا به آدرس، قم خیابان شهیدفاطمی(دورشهر) بین کوی ۲۰ و ۲۲ مراجعه کنند.

☎️ ۰۲۵_ ۳۷۷۴۸۷۱۲

☎️ ۰۲۵_ ۳۷۷۴۸۷۱۳