مراجعه بیش از ۲۰۰ هزار نفر به مراکز خدمات تخصصی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در سه ماهه اول سال جاری

۱۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۰ کد : ۷۳۱۳۸ پژوهش و فناوری
مدیر مراکز خدمات تخصصی تشخیص طبی و آسیب شناسی جهاددانشگاهی خراسان رضوی از مراجعه بیش از ۲۰۰ هزار نفر به این مراکز در طی ۳ ماهه اول سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر محمد قدسی افزود: در طی 3 ماهه اول سال جاری، بالغ بر 211 هزار نفر از خدمات تشخیص طبی و آسیب شناسی این سازمان در شهرهای مشهد، نیشابور و گناباد استفاده کرده‌اند.

وی به کاهش مدت انتظار مراجعه کنندگان به مراکز خدمات تخصصی تشخیص طبی و  آسیب شناسی جهاددانشگاهی خراسان رضوی اشاره و تصریح کرد: با نظارت به موقع و دقیق توانسته‌ایم پاسخ آزمایشات مراجعه کنندگان را در اسرع وقت آماده کنیم.

مدیر مراکز خدمات تخصصی تشخیص طبی و  آسیب شناسی جهاددانشگاهی خراسان رضوی استفاده از دستگاه‌های به روز و پیشرفته و انجام تست‌های تخصصی را از دیگر فعالیت‌های 3 ماهه این مراکز ذکر کرد.

دکتر قدسی خاطرنشان کرد: در طی این مدت بخش نمونه گیری در منزل به منظور رفاه حال مراجعه کنندگان به مراکز خدمات تخصصی تشخیص طبی و  آسیب شناسی جهاددانشگاهی در استان نیز راه‌اندازی شده است.

کلید واژه ها: سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی