رییس جهاددانشگاهی هنر، دبیر المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران شد

۰۴ تیر ۱۴۰۳ | ۱۶:۴۴ کد : ۷۲۹۰۸ فرهنگی
طی حکمی از سوی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رییس جهاددانشگاهی هنر به عنوان دبیر اولین المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران منصوب شد.
رییس جهاددانشگاهی هنر، دبیر المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هنر، با حکم عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، امین مختاری رییس جهاددانشگاهی هنر به عنوان دبیر اولین المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران منصوب شد.

در بخشی از متن حکم آمده است:
نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی در حوزه دانشجویی و با استناد به دستورالعمل اجرایی برگزاری اولین المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران به موجب این حکم، شما به عنوان «دبیر اولین المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران» منصوب می‌شوید.

گفتنی است، رویداد المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و توسط جهاددانشگاهی هنر در پاییز 1403 برگزار می شود.

کلید واژه ها: المپیک بازی‌های فکری دانشجویان ایران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مرکز مبنا امین مختاری