توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛

نشست «چرا در انتخابات شرکت می‌کنم؟» برگزار می‌شود

۰۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۱ کد : ۷۲۸۳۷ عمومی
معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: در آستانه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و عید سعید غدیر خم، نشست «چرا در انتخابات شرکت می‌کنم؟» برگزار می‌شود.
نشست «چرا در انتخابات شرکت می‌کنم؟» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سعید خدیوی افزود: در این نشست ابتدا راضیه آذرنیا، مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) شعبه خراسان رضوی به تحلیل آخرین نظرسنجی‌های صورت گرفته در خصوص این انتخابات می‌پردازد.

وی عنوان کرد: در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین، جواد مهدوی نسب، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان در خصوص ضرورت حضور و مشارکت آحاد مردم و به ویژه دانشگاهیان به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

گفتنی است که، نشست «چرا در انتخابات شرکت می‌کنم؟» ساعت 12 روز دوشنبه 4 تیرماه سال جاری در محل سالن زنده یاددکتر کاظمی آشتیانی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار می شود.