فراخوان جذب امریه سربازی در جهاددانشگاهی خراسان رضوی

۰۳ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۱ کد : ۷۲۸۲۰ عمومی
جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نظر دارد جهت تامین نیروی انسانی متخصص خود در مشهد، از میان دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد، امریه سربازی جذب کند.
فراخوان جذب امریه سربازی در جهاددانشگاهی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نظر دارد جهت تامین نیروی انسانی متخصص خود در بخش عمران، از میان دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد، امریه سربازی جذب کند.

این سازمان، از بین فارغ‌التحصیلان رشته عمران(کلیه گرایش‌ها) و معماری در مقطع ارشد اقدام به جذب نیرو در قالب امریه سربازی  می کند.

علاقه‌مندان به همکاری می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌ 31997167 و 31997135 تماس حاصل و یا برای اطلاعات بیشتر به نشانی مشهد، میدان آزادی-پردیس دانشگاه، سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، طبقه دوم، اداره کارگزینی مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خراسان رضوی