۲ عنوان کتاب در حوزه علوم پایه منتشر شد

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۷ کد : ۷۲۳۵۶ فرهنگی
انتشارات جهاددانشگاهی اردبیل کتاب های« ژئومرفومتری» و « نگرشی بر فناوری پیل های سوختی» را با رویکردی به حوزه علوم پایه به ویژه جغرافیا، سنجش از دور، توپوگرافی، سوخت های فسیلی، سیستم های تولید انرژی را منتشر کرد.
۲ عنوان کتاب در حوزه علوم پایه منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی اردبیل؛ کتاب« ژئومرفومتری »، توسط دکتر جواد خنیفر مدرس دانشگاه های استان خوزستان به رشته تالیف درآمده است. ژئومرفومتری علم آنالیز کمّی سطح زمین است که تمرکز عملیاتی آنبر استخراج متغیرهای مرفومتریکو اشیا از مدل‌های رقومی ارتفاع (DEMs) می‌باشد. ژئومرفومتری به طور گسترده به ‌منظور حل مسائل چند مقیاسی در علوم محیطی و زمین، مهندسی عمران، عملیات نظامی، اقیانوس‌شناسی، سیاره شناسی و کاوش‌های فضایی و همچنین صنعت بازی و سرگرمی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

لازمة یک کاربرد موفقیت‌آمیز، شناخت کاربر(ان) با مفاهیم اساسی، اصول و روش‌های محاسباتی مربوط به آنالیز ژئومرفومتریک (ویژه و عمومی) است که در کتاب حاضر تلاش گردیده با یک رویکرد ریاضی و عملی در سه فصل پوشش داده شوند.

محتوای این کتاب بر اساس تحقیقات نویسنده در زمینة ژئومرفومتری به‌ویژه کاربرد آن در علوم خاک می‌باشد و توجه به موضوعات مبتلابه کشوری و استانی که پیش تر مغفول مانده بود در این کتاب مورد توجه قرار گرفته است.

کتاب« ژئومرفومتری»،  128 صفحه ای، در 3 فصل گردآوری شده است و به قیمت 1400000 ریال در دسترس علاقمندان قرار دارد.

 

کتاب« نگرشی بر فناوری پیل های سوختی» توسط دکتر افشین سعادت  و دکتر رضا علائی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمی و دکتر مهدی جهانگیری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد تالیف شده است.

در حال حاضر تهیه انرژی ثانویه در جهان به میزان زیادی به احتراق سوخت های فسیلی وابسته است، لیکن احتراق سوخت های فسیلی با بازدهی نسبتاً کم صورت می‏گیرد و گازهای حاصل از احتراق از عوامل عمده آلودگی محیط زیست محسوب می‏گردند. بدین دلیل بشر سالها است در جستجوی روش ها و توسعه فن‏آوری جدیدی است تا با بازدهی بیشتر و آلودگی کمتری از منابع انرژی سوخت های فسیلی استفاده کند. پیل سوختی یکی از تکنولوژی های جدیدی می‏باشد که از سازگاری خوبی با محیط زیست برخوردار بوده و عمل تبدیل انرژی در آن با بازدهی بالا صورت می‏پذیرد، لذا به نظر می‏رسد که در قرن جدید و با توجه به پیشرفت سریع فن‏آوری آنها، جانشینی مناسب برای فرآیندهای احتراقی سوخت‏های فسیلی در سیستم های تولید پراکنده انرژی گردد. با توجه به جایگاه پیل سوختی در تولید انرژی در این کتاب، انواع پیل های سوختی و چگونگی ساختار و نحوه عملکرد آنها مورد بررسی قرار گرفته است.

کتاب« نگرشی بر فناوری پیل های سوختی »، 123 صفحه ای، در 3 فصل گردآوری شده است و به قیمت 1200000 ریال در دسترس علاقمندان قرار دارد.

 


نظر شما :