توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی انجام می‌شود؛

آغاز ثبت‌نام آزمون بکارگیری نیروی قراردادی شرکت تعمیرات و پشتیبانی نیروگاه‌های اتمی

۱۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۱ کد : ۷۲۳۱۶ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
ثبت نام نیروی قراردادی شرکت تعمیرات و پشتیبانی نیروگاه‌های اتمی(سال ۱۴۰۳) در سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی آغاز شد.
آغاز  ثبت‌نام آزمون بکارگیری نیروی قراردادی شرکت تعمیرات و پشتیبانی نیروگاه‌های اتمی

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی،شرکت تعمیرات و پشتیبانی نیروگاه‌های اتمی(سهامی خاص) جهت تأمین ۲۸۱ نفر نیروی انسانی مورد نیازخود برای کار در نیروگاه اتمی بوشهر از بین متقاضیان مرد و زن دارای مدرک تحصیلی کاردانی،کارشناسی،کارشناسی‌ارشد و دکتری جهت تصدی مشاغل رده کاردانی و کارشناسی در دو گروه شغلی عملیاتی و پشتیبانی مندرج در جدول‌های شماره ۵،۶ پس از کسب موفقیت در تمام مراحل بکارگیری نیروی انسانی مندرج در بخش اول به صورت قراردادی دعوت به همکاری می‌کند.

ثبت‌نام این آزمون تا روز یکشنبه ۲۷ خردادماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد دارد و زمان دریافت کارت و برگزاری آزمون ۲ و ۵ مردادماه ۱۴۰۳ اعلام شده است.

داوطلبان می‌توانند برای مشاهد دفترچه راهنمای آزمون و ثبت نام به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی  https://hrtc.ir مراجعه کنند.