رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور تاکید کرد؛

برگزاری نخستین آزمون استخدامی ویژه معلولان پس از ۹ سال وقفه/ تقدیر از مرکز آزمون جهاد دانشگاهی

۱۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۰:۵۶ کد : ۷۲۳۰۴ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با اشاره به برگزاری نخستین آزمون استخدامی ویژه معلولان توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی گفت: این آزمون با تأکید رئیس‌جمهور شهید پس از ۹ سال وقفه برای نخستین‌بار در کشور توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی میثم لطیفی، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور امروز پنجشنبه 17 خرداد ماه  در حاشیه برگزاری نخستین آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت در محل دانشکده روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: یکی‌ از اقدامات ویژه دولت سیزدهم‌ که با تأکید رئیس جمهور شهید مبنی ‌بر حفظ کرامت معلولان برگزار می‌شود، مربوط است به نخستین آزمون استخدامی معلولان که این آزمون امروز به صورت همزمان در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی گفت: این آزمون پس از ۹ سال وقفه و به صورت خاص برای معلولان برگزار می‌شود.

لطیفی ادامه داد: در آزمون امروز ۱۲۸۰۰ معلول شرکت می‌کنند که از این تعداد ۴۳۳۰ نفر از آنها در دستگاه دولتی جذب خواهند شد.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی همچنین از مرکز آزمون جهاد دانشگاهی بابت برگزاری آزمون استخدامی معلولان به عنوان مسئولیت اجتماعی تقدیر کرد.