سفر رییس جهاددانشگاهی و هیئت همراه به استان زنجان/ دیدار با مسئولان استانی و حضور در آیین تکریم و معارفه رییس واحد استان

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۶ کد : ۷۲۰۰۳ عمومی تاپ خبر
رئیس جهاددانشگاهی به‌منظور دیدار با مسئولان استانی، جهادگران، بازدید از فعالیت‌های جهاددانشگاهی و همچنین تکریم و معارفه رییس واحد به استان زنجان سفر می‌کند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان زنجان، دکتر حسن مسلمی‌نائینی، رئیس جهاددانشگاهی و هیئت همراه فردا ۹ خردادماه به‌منظور دیدار با مسئولان استانی، جهادگران، بازدید از فعالیت‌های جهاددانشگاهی و همچنین تکریم و معارفه رییس این واحد به استان زنجان سفر می‌کنند.

دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان، استاندار و جهادگران جهاددانشگاهی استان زنجان، بازدید از مراکز آموزشی، فرهنگی و پژوهشی این نهاد، از جمله برنامه‌های سفر یک‌روزه رئیس جهاددانشگاهی و هیئت همراه به این استان است.