توسط جهاددانشگاهی واحدهنر؛

کارگاه تخصصی ساخت بدنه‌های سرامیکی برگزار می‌شود

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۸:۰۷ کد : ۷۱۹۷۸ فرهنگی
مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌ مدت جهاددانشگاهی هنر، ورکشاپ چهار روزه ساخت بدنه‌های سرامیکی را برگزار می‌کند.
کارگاه تخصصی ساخت بدنه‌های سرامیکی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هنر، گروه سفال و سرامیک واحد هنر با هدف آموزش حرفه‌ای و کاربردی به علاقمندان هنر سفالگری در نظر دارد ورکشاپ چهار روزه‌ای را با عنوان «ساخت بدنه‌های سرامیکی» برگزار کند.
این کارگاه تخصصی در دو بخش نظری و عملی در روزهای جمعه 18 و 25 خرداد و 1 و 8 تیرماه 1403 از ساعت 10 الی 18 (32 ساعت آموزشی) در مرکز آموزش‌های کوتاه مدت واحد هنر برگزار می‌شود.
شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی تخصصی کوتاه مدت، با مفاهیمی همچون: خواص و عملکرد مواد معدنی و آلی در ساختار بدنه‌های سرامیکی، ساخت گل سلولزی، ساخت حجم با گل سلولزی، ساخت بدنه‌های بافت‌دار و رنگی، ساخت بدنه‌های تک‌پخت و شوک‌پذیر، ساخت مداد نسوز مناسب نقاشی، تزیین و دکور بدنه‌های سرامیکی، ساخت دوغاب ریخته‌گری و ساخت بدنه‌های خود لعاب و خمیر مصری آشنا می‌شوند.
گفتنی است، ثبت‌نام با ظرفیت محدود انجام شده و در انتها به شرکت‌کنندگان گواهینامه رسمی جهاددانشگاهی اعطا می‌شود. علاقمندان جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌های مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت واحد هنر: 88328652 الی 55 تماس بگیرند.