دربازدید مدیرکل بهزیستی استان از جهاددانشگاهی اردبیل عنوان شد:
خدمات جهاددانشگاهی مطابق با نیازهای جامعه است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، دکتر مهران اوچی اردبیلی چهارشنبه 18 اردیبهشتماه با بیان این مطلب در جریان بازدید مدیرکل و معاونین بهزیستی استان اردبیل از جهاددانشگاهی افزود: در سالجاری در قالب این طرح زنان سرپرست خانواده تحت پوشش دورههای مهارتافزایی که توسط جهاددانشگاهی در سطح استان برگزار خواهد شد، قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه در مدل ارائه شده در طرح جهاددانشگاهی برای مشاغل خانگی، سعی بر بهینهسازی اشتغال است، یادآور شد: بر اساس این طرح تولیدات مشاغل خانگی بانوان بر اساس نیازسنجیها تهیه خواهد شد و از طریق فضای مجازی و بازارهای هدف شناسایی شده به فروش خواهد رسید و آنها دغدغهای برای فروش نخواهند داشت.
رییس جهاددانشگاهی استان اردبیل به فعالیتهای این نهاد در زمینه گیاهان دارویی در سالهای گذشته اشاره و اضافه کرد: در حوزه گیاهان دارویی فرصتهای شغلی مناسبی برای زنان سرپرست خانواده وجود دارد که برای موفقیت آنان باید راهنماییهای لازم ارائه و نسبت به بازاریابی محصولات شان اقدام شود.
اوچی اردبیلی به فعالیت مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل اشاره و تصریح کرد: جامعه هدف اداره کل بهزیستی در صورت داشتن طرح و ایده فناورانه قابل ارائه در حوزه گیاهان دارویی میتوانند تحت حمایت این مرکز قرار گیرند و ضمن دریافت آموزش و مشاوره های لازم، ایده خود را به محصول و خدمت تبدیل کنند.
وی ضمن اظهار خوشحالی از حسن همکاری این واحد با اداره کل بهزیستی استان اردبیل خاطرنشان کرد: ما به این همکاریها افتخار میکنیم و آمادگی داریم سطح همکاریهای خود را از نظر کمی و کیفی با این اداره کل گسترش دهیم.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل اظهار داشت: در سالهای گذشته در زمینه تربیت مربیان و مدیران مهدکودک و انجام مشاوره و آزمایش ژنتیک، همکاریهای خوبی با اداره کل بهزیستی داشتیم که امیدوارم این همکاریها در حوزههای آموزشی، انتشار کتاب، خدمات درمانی و برنامههای فرهنگی توسعه یابد.
اوچی اردبیلی، گردشگری سلامت را یکی از راههای توسعه گردشگری استان عنوان و تصریح کرد: جهاددانشگاهی با ایجاد مرکز درمان ناباروری قفقاز در این زمینه گام برداشته است و در راستای توسعه فعالیت های سلامت باروری و جذب گردشگران خارجی سلامت، ایجاد مجتمع سلامت (Health Tourism) را با رعایت استانداردهای مناسب در استان پیگیری میکند و به یقین این طرح، اقدام ماندگاری در توسعه گردشگری استان خواهد بود.
وی با اشاره به وجود مرز مشترک اردبیل با جمهوری آذربایجان، توسعه گردشگری سلامت را در استان ضروری خواند و افزود: با توجه به اینکه جهاددانشگاهی ساختمان مناسبی در شهر باکو دارد لذا میتوان با استفاده از این پتانسیل، مرکزی برای هدایت بیماران آن کشور برای طی کردن مراحل درمانی خود در استان اردبیل ایجاد کرد که ما به جد در حال پیگیری تحقق این امر هستیم.
در این بازدید مدیرکل بهزیستی استان اردبیل ضمن تشکر از خدمات جهاددانشگاهی در استان اردبیل و حسن همکاری این نهاد با اداره کل بهزیستی گفت: جهاددانشگاهی یک مجموعه ارزشمند و کارهای انجام گرفته در آن بنیادی، تخصصی، فنی و کاملا مطابق با نیازهای جامعه است.
دکتر بهزاد ستاری به نقش نیروهای جوان و متخصص در موفقیتهای کسب شده توسط جهاددانشگاهی اشاره و خاطرنشان کرد: کارهای انجام گرفته در حوزههای آموزشی، فرهنگی، درمان ناباروری، پژوهش و فناوری، ژنتیک و توسعه منابع طبیعی جزء نیازهای اساسی استان اردبیل است که جهاددانشگاهی با ورود به این حوزهها خدمات قابل تحسینی در این زمینه ارائه کرده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر همکاری خوبی در حوزههای آموزشی و مشاوره و آزمایشهای ژنتیک با جهاددانشگاهی داریم اظهار امیدواری کرد که این همکاریها توسعه یابد و کیفیتر شود.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل ایجاد مشاغل پایدار برای زنان سرپرست خانواده را جزء دغدغه های این اداره کل عنوان و خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی می تواند در تعریف فرصتهای شغلی جدید و درآمدزا با ریسک کم به بهزیستی استان کمک کند چرا که در حال حاضر به چنین مشاغل موفقی نیاز ضروری داریم.
ستاری اضافه کرد: چند مجموعه خوب از فرهنگ و بازیهای محلی استان و اشعار ترکی منطقه توسط اداره کل بهزیستی استان جمعآوری شده است که با توجه به کیفیت کتابهای منتشر شده توسط جهاددانشگاهی، چاپ این مجموعهها به انتشارات این نهاد واگذار خواهد شد.
در این بازدید، مدیرکل و معاونین بهزیستی اردبیل از مراکز آموزشی، درمانی، پژوهشی و فرهنگی جهاددانشگاهی استان اردبیل بازدید و از نزدیک در جریان فعالیتهای آنها قرار گرفتند و در جلسه هماندیشی توسعه و زمینههای همکاری های جدید را بررسی کردند.
نظر شما :