انتصاب سرپرست معاونت پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی گیلان

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۴۱ کد : ۷۱۸۶۴ عمومی
«محمدعلی رحیمی‌پور» به عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان منصوب شد.
انتصاب سرپرست معاونت پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی گیلان

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان در حکمی از سوی هادی مدبری، سرپرست سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان و با موافقت دکتر مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی «محمدعلی رحیمی‌پور» به عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی این واحد منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: با توجه به تعهد و تجارب جنابعالی و موافقت رئیس محترم جهاد دانشگاهی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست معاونت پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان» منصوب می‌شوید، امید است با توکل به خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.

محمدعلی رحیمی‌پور دارای دکتری برنامه‌ریزی روستایی بوده، استادیار و هیات علمی سازمان جهاددانشگاهی استان، معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی گیلان، سرپرست موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان، مدیر گروه مطالعات ناحیه‌ای پژوهشکده محیط زیست از جمله سوابق اجرایی وی است.

لازم به ذکر است در این مراسم از زحمات مهندس مهدی روحی در دوران تصدی معاونت پشتیبانی جهاد دانشگاهی استان گیلان تقدیر به عمل آمد.