انعقاد ۸ تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی با شرکت‌های فعال در صنعت پزشکی کشور

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۴ کد : ۷۱۸۴۱ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
هم‌زمان با برگزاری بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران، اولین رویداد ملی تبادل فناوری در صنعت پزشکی ایران که با حضور صاحبان صنایع و فناوران برگزار و ۸ تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی با شرکت‌های فعال در صنعت پزشکی کشور منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، هم‌زمان با برگزاری بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران، اولین رویداد ملی تبادل فناوری در صنعت پزشکی ایران در تاریخ 30 اردیبهشت 1403 با حضور صاحبان صنایع و فناوران در حاشیه نمایشگاه برگزار شد.

در این رویداد نیازهای احصا شده از صنایع پزشکی در زمینه‌های تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی، مطرح و راهبردهای رفع نیاز توسط فناوران کشور بصورت جلسات رو در رو (B2B) ارائه شد.

سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی به عنوان فناور و بازوی تحقیق و توسعه صنعت در زمینه‌های فناوری مواد پیشرفته، سلول‌های بنیادی، و بیوتکنولوژی صنعتی در این رویداد حضور یافته و در زمینه‌های مرتبط اقدام به ارائه راهکارها و پیشنهادات فناورانه نمود.

در پایان این رویداد 8 مورد تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با صنایع متقاضی فناوری منعقد شد.