با کسب بیشترین آرا ماخوذه ؛

روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان در جمع هیات رئیسه روابط های استان قرار گرفت

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۳ کد : ۷۱۸۳۲ عمومی
روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان به عنوان عضو هیات رئیسه شورای مجمع روابط عمومی های کردستان برگزیده شد.
روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان در جمع هیات رئیسه روابط های استان قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، انتخابات هیات رئیسه شورای مجمع روابط عمومی های کردستان با حضور استاندار ، معاون سیاسی و امنیتی استانداری کردستان و مسئولین ارشد استان برگزار شد که با کسب آرا ماخوذه هیات رئیسه جدید برای دو سال انتخاب شدند.

در این انتخابات که روابط عمومی های استان در آن حضور داشتند بیش از 20 نفر نیز خود را برای عضویت در هیات رئیسه کاندید و پس از شمارش آرا، منتخبین هیات رئیسه اعلام شد.

در این انتخابات فرشید اردلان روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان با کسب  بیشترین آرا ماخوذه (28 رای) به همراه شش نفر دیگر از روابط عمومی های استان به عنوان عضو هیات رئیسه هشتمین شورای مجمع روابط عمومی های کردستان برگزیده شدند.

گفتنی است؛ فرشید اردلان دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته علوم ارتباطات است که سابقه عضویت در هیات رئیسه مطبوعات استان را نیز در کارنامه خود دارد.